ghghhghghngfhgfh 0 Opublikowano 19 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2020 Witam. Jest ktoś w stanie napisać skrypt na GrupoweRandomTP? chciałbym, aby też nie tepało graczy w ziemi ani w powietrzu Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tymekd 151 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 Ja jestem w stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ghghhghghngfhgfh 0 Opublikowano 14 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 3 godziny temu, Tymekd napisał: Ja jestem w stanie Spoko by było jakbyś mógł mi go napisać tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MasloJestDobre 20 Opublikowano 14 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 czerwca 2020 (edytowane) Wujek google nie boli Edytowane 14 czerwca 2020 przez MasloJestDobre Misio12320 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ghghhghghngfhgfh 0 Opublikowano 16 czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2020 W dniu 14.06.2020 o 18:10, MasloJestDobre napisał: Wujek google nie boli Nie no ziomek szybki jesteś, a poza tym wolałbym jakby mi ktoś to napisał, ponieważ gdy szukałem w internecie tamtejsze standardy nie były na moje wymagania, gdzie jak miało tepać z 2 kratek to tepało (np. 4/5) nwse 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MamRegedita 3 Opublikowano 17 czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2020 Powinno działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ghghhghghngfhgfh 0
Witam.
Jest ktoś w stanie napisać skrypt na GrupoweRandomTP?
chciałbym, aby też nie tepało graczy w ziemi ani w powietrzu
Z góry dziękuję
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi