-gdy gracz trzyma jakieś jajko (te do spawnienia zwierząt mobów itd, nie zwykle jajko) to po naciśnięciu Lewym przyciskiem myszy ustawiało by się to jajko ktore gracz miał by w ręku
- po postawieniu sprawdza czy gracz ma permisję "spawner.1", "Spawner.2", "Spawner.3", I'm wyzszy numer tym co więcej sekund respia się moby (spawner.1 spawni moby co 50 sekund, spawner. 2 spawni moby co 40 sekund a spawner.3 spawni moby co 30 sekund)###
- gdy gracz naciśnie prawym przyciskiem myszy otworzy mu się gui, a w nim ma do wybrania:
-- "zmień moba", pokaże się lista mobów dostępnych (wszystkie) i inwidulane ceny, po naciśnięciu na wybrane jajko wykona się Komenda "/przykładowa".
-- "przyśpiesz respienie", lkonka restrone (proszku), po kliknięciu wykona "/przykładowa" komendę i będzie pisało "przyspieszenie kosztuje X monet" i przyspieszy (skróci czas respienia) o 3 sekundy, maksymalnie można ulepszyć 5 razy. ###
-- "jak mnie usunąć???", ikonka kilofa diaxowego, po najechaniu na niego wyskoczy napis "USUŃ mnie kilofem diaxowym przytrzymujac shift - TAK ma działać
-- "Wyjdź", jak sama nazwa wskazuje, wychodzi z menu
Wszelkie pytania proszę od razu zadawać.
Z góry dziękuję za szybką odpowiedź (w tym działająca poprawnie).
Pytanie
Gość MaksymilianOr
Dzień dobry,
Prosze o napisanie skriptu (z użyciem tuSKe!!!),
Wszystko mialo by wyglądać tak:
-gdy gracz trzyma jakieś jajko (te do spawnienia zwierząt mobów itd, nie zwykle jajko) to po naciśnięciu Lewym przyciskiem myszy ustawiało by się to jajko ktore gracz miał by w ręku
- po postawieniu sprawdza czy gracz ma permisję "spawner.1", "Spawner.2", "Spawner.3", I'm wyzszy numer tym co więcej sekund respia się moby (spawner.1 spawni moby co 50 sekund, spawner. 2 spawni moby co 40 sekund a spawner.3 spawni moby co 30 sekund)
###- gdy gracz naciśnie prawym przyciskiem myszy otworzy mu się gui, a w nim ma do wybrania:
-- "zmień moba", pokaże się lista mobów dostępnych (wszystkie) i inwidulane ceny, po naciśnięciu na wybrane jajko wykona się Komenda "/przykładowa".
-- "przyśpiesz respienie", lkonka restrone (proszku), po kliknięciu wykona "/przykładowa" komendę i będzie pisało "przyspieszenie kosztuje X monet" i przyspieszy (skróci czas respienia) o 3 sekundy, maksymalnie można ulepszyć 5 razy.
###-- "jak mnie usunąć???", ikonka kilofa diaxowego, po najechaniu na niego wyskoczy napis "USUŃ mnie kilofem diaxowym przytrzymujac shift - TAK ma działać
-- "Wyjdź", jak sama nazwa wskazuje, wychodzi z menu
Wszelkie pytania proszę od razu zadawać.
Z góry dziękuję za szybką odpowiedź (w tym działająca poprawnie).
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi