Skocz do zawartości
  • 0

Spawner (gui) - szukam skriptu

Gość MaksymilianOr
 Udostępnij

Pytanie

Gość MaksymilianOr

Dzień dobry,

Prosze o napisanie skriptu (z użyciem tuSKe!!!), 

Wszystko mialo by wyglądać tak:

-gdy gracz trzyma jakieś jajko (te do spawnienia zwierząt mobów itd, nie zwykle jajko) to po naciśnięciu Lewym przyciskiem myszy ustawiało by się to jajko ktore gracz miał by w ręku

- po postawieniu sprawdza czy gracz ma permisję "spawner.1", "Spawner.2", "Spawner.3", I'm wyzszy numer tym co więcej sekund respia się moby (spawner.1 spawni moby co 50 sekund, spawner. 2 spawni moby co 40 sekund a spawner.3 spawni moby co 30 sekund) ###

- gdy gracz naciśnie prawym przyciskiem myszy otworzy mu się gui, a w nim ma do wybrania:

-- "zmień moba", pokaże się lista mobów dostępnych (wszystkie) i inwidulane ceny, po naciśnięciu na wybrane jajko wykona się Komenda "/przykładowa". 

-- "przyśpiesz respienie", lkonka restrone (proszku), po kliknięciu wykona "/przykładowa" komendę i będzie pisało "przyspieszenie kosztuje X monet" i przyspieszy (skróci czas respienia) o 3 sekundy, maksymalnie można ulepszyć 5 razy. ###

-- "jak mnie usunąć???", ikonka kilofa diaxowego, po najechaniu na niego wyskoczy napis "USUŃ mnie kilofem diaxowym przytrzymujac shift - TAK ma działać

-- "Wyjdź", jak sama nazwa wskazuje, wychodzi z menu

Wszelkie pytania proszę od razu zadawać.

Z góry dziękuję za szybką odpowiedź (w tym działająca poprawnie). 

Edytowane przez MaksymilianOr

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gość MaksymilianOr
5 godzin temu, neQYT napisał:

Ile płacisz (tak wiem rakowe, jak Lekula)? 

0.1gr wystarczy? czy dołożyć jeszcze 2 razy tyle? 

Jak bym chciał takie coś kupić to chyba bym napisał do kogoś kto umie pisać pluginy a nie tutaj. Sam umiałbym to napisać tylko że względu na brak czasu postanowiłem tutaj napisać, ale jak widać odpowiedzi tak łatwo nie uzyskam...

Edytowane przez MaksymilianOr