Seinzein 0 Opublikowano 2 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2020 Siema mam pytanie czy nie chciałby ktoś z was uczyć mnie jezyka java i pisania pluginow do mc ? Płace piszcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 2 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2020 w kropkę mam pisać? Ile dokładnie płacisz za kurs javy? (1-2h dziennie przez miesiąc)? I jaka forma płatności, podaj więcej może informacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paweU 64 Opublikowano 3 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2020 Zapraszam do kontaktu na discordzie: paweU#5651 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 3 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2020 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 534 Opublikowano 3 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2020 W dniu 2.02.2020 o 20:44, LeQuLa napisał: w kropkę mam pisać? Ile dokładnie płacisz za kurs javy? (1-2h dziennie przez miesiąc)? I jaka forma płatności, podaj więcej może informacji? Jak jesteś chętny to wtedy pisz. Co do autora postu @Seinzein jak jesteś początkujący to lepiej się jest uczyć samemu podstaw. Bo inni będą ci tłumaczyć raczej to co jest w każdych źródłach. Dodatkowo nie wiadomo czy ktoś nauczy cię poprawnych metod, zwyczajów itd itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Seinzein 0
Siema mam pytanie czy nie chciałby ktoś z was uczyć mnie jezyka java i pisania pluginow do mc ? Płace piszcie .
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi