Nieaktywny Opublikowano 19 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2020 (edytowane) Witaj, od ponad 2 tygodni tworzę projekt sieci serwerów. Jest to duży projekt na dużą skalę, w trakcie tworzenia jest 10 trybów (+ 2 minigry). Poniżej je wymieniam. Creative, CaveBlock, SkyBlock, HardCore, Survival, RPG, MiniGry (Villager Defense i BedWarsy), Prison, KitPVP oraz RealLife. Wszystkie tryby będą na wersję 1.8.9-1.15.1 (pewnie 1.16 też bo dojdzie w tym czasie). W związku z ilością trybów i potrzebowanymi pieniędzmi na lepszy start serwera (jeśli nie znajdę sponsorów to i tak będzie wszystko to co ma być, mam pieniądze ) poszukuję dość dużej ilości Administracji na wszystkie tryby + Opiekuni na niektóre tryby (opiekun zajmuje się administracją/podaniami itd.). Od razu mówię, że nie szukam Programistów. Po za administracją poszukuję też sponsorów, o których już mówiłem, nie znajdę to i tak będzie wszystko. Sponsorzy otrzymają rangę na Discordzie oraz serwerze. Otrzymają też % z zarobków danych trybów (max 1 dla zwykłego Sponsora, max 3 dla Sponsora+ - sponsor wybiera, które tryby - musi być ten tryb wolny!), procenty z zarobków będą różne, im większy Twój wkład tym więcej zarobków, maksymalnie 60-70% z zarobków danych trybów. Minimalny wkład Sponsora to 20zł (PSC, PayPal, Przelew), minimalny wkład Sponsora+ to 60zł. Oczekujemy tych pieniędzy co miesiąc, jeśli Sponsor zrezygnuje nie otrzyma już potem % z zarobków danych trybów. Jeśli jesteś zainteresowany dołączeniem do naszego projektu, możesz też dołączyć jako nasz przyszły Gracz To serdecznie Cię zapraszamy na naszego Discorda, link poniżej Wam daję. Dostępny jest już też TS3 naszej sieci serwerów! ts3.craftable.pl zapraszamy invite.ovh/craftable < Discord naszej sieci. PS. Poszukujemy też partnerów. Edytowane 21 lutego 2020 przez LeQuLa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 21 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2020 (edytowane) Start sieci serwerów został oficjalnie przełożony na początek wakacji. Do tego czasu załatwimy sobie spółkę sp z.o.o i YouTuberów, którzy będą nagrywać na starcie. Zapraszamy do współpracy, lub oczekiwania na efekty naszej ciężkiej pracy Discord >>> invite.ovh/craftable PS. Będzie też dostępny TS3 naszej sieci serwerów. Mamy zaplanowane stworzenie sklepu/forum/strony. Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje to możecie je złożyć na naszym Discordzie, z chęcią je dodamy o ile jest to wykonalne W tworzeniu jest aplikacja, która będzie dostepna w Sklepie Play. Będzie można w niej podejrzeć ile graczy aktualnie gra i kilka innych fajnych rzeczy Jak coś rekrutacja do Administracji jest nadal otwarta! Odbanowałem na serwerze osoby, które mogły otrzymać unbana ( @ivall @BrixNW @CsSkrouble ) Jeśli ktoś jest zainteresowany rolą budowniczy, to zapraszam na serwer. Możemy zapłacić rozsądną cenę, lub możesz też to zrobić za darmo, otrzymasz wtedy rangę budowniczy na zawsze Zostały rozpoczęte testy dwóch trybów, które ja akurat tworzę na prywatnej maszynie dla zamkniętego grona osób Edytowane 16 lutego 2020 przez LeQuLa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2020 Nadal poszukujemy Administracji na nasz serwer, poszukujemy też Opiekuna trybu RealLife ;)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 26 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2020 (edytowane) Nie polecam, chyba, że chcecie zostać "podwładnymi" lekuli i robić co chce, sam właściciel bardzo toksyczny, co przedstawiłem w innym poście, a tutaj kilka screenów z serwera: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - a tutaj galeria z zdjęciami pokazującymi toksyczność kuli + to Sam serwer to będzie na pewno nie wypał. Edytowane 26 marca 2020 przez ivall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2020 Teraz, ivall napisał: Nie polecam, chyba, że chcecie zostać "podwładnymi" lekuli i robić co chce, sam właściciel bardzo toksyczny, co przedstawiłem w innym poście, a tutaj kilka screenów z serwera: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - a tutaj galeria z zdjęciami pokazującymi toksyczność kuli + to 1 screen - szybko zostało to usunięte, bo zostałem poinformowany, że to nie jest fair 2 screen - nie odpowiadam za poczynania mojej Administracji na tym forum, 3 screen - po coś kappa jest, też nie wiadomo o co chodzi, 4 screen - po coś dałem tą kappę i nawet nie chodziło o tą Twoją skargę, 5 screen - tam są takie rzeczy na porządku dziennym, dalej wyciągasz screeny z takich serwerów? Co to ma związanego ze skriptem i z moją osobą? Jest to inny serwer a nie craftable. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenkju_ 4 Opublikowano 26 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2020 (edytowane) Powodzenia z serwerem jak start za 2 miesiace a nie ma w ogole zadnych map :MEKSYK: 4 miesiace nic nie robia unlucky EDIT: skoro nie odpowiadasz za poczynania swojej administracji to czemu na screenshotach jest wyraznie pokazane jak im kazesz cos robic na forum? i nie pisz ze w 4 ssie nie chodzilo o ivalla bo bardzo dobrze chodzilo o ivalla Edytowane 26 marca 2020 przez Fenkju_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 26 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2020 Godzinę temu, LeQuLa napisał: 1 screen - szybko zostało to usunięte, bo zostałem poinformowany, że to nie jest fair zostało usunięte jak napisałem o tym na lvlupie Godzinę temu, LeQuLa napisał: 2 screen - nie odpowiadam za poczynania mojej Administracji na tym forum, przecież na 2 zdjęciach widać, jak im rozkazujesz co mają robić Godzinę temu, LeQuLa napisał: nawet nie chodziło o tą Twoją skargę, jak nie? xDDD widać godzinę i, że chodziło o moją skargę, nawet @Skw972 napisał, że "zaznaczył nie", a chodzi tutaj o tą ankietę, czy wywalić Ciebie z moda oczywiście Godzinę temu, LeQuLa napisał: 5 screen - tam są takie rzeczy na porządku dziennym, dalej wyciągasz screeny z takich serwerów? Co to ma związanego ze skriptem i z moją osobą? Jest to inny serwer a nie craftable. screen ten pokazuje, jak bardzo toksyczny jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2020 58 minut temu, ivall napisał: zostało usunięte jak napisałem o tym na lvlupie przecież na 2 zdjęciach widać, jak im rozkazujesz co mają robić jak nie? xDDD widać godzinę i, że chodziło o moją skargę, nawet @Skw972 napisał, że "zaznaczył nie", a chodzi tutaj o tą ankietę, czy wywalić Ciebie z moda oczywiście screen ten pokazuje, jak bardzo toksyczny jesteś sorki, co z tego, że widać godzinę? Codziennie o czymś rozmawiamy. Godzinę temu, Fenkju_ napisał: Powodzenia z serwerem jak start za 2 miesiace a nie ma w ogole zadnych map :MEKSYK: 4 miesiace nic nie robia unlucky EDIT: skoro nie odpowiadasz za poczynania swojej administracji to czemu na screenshotach jest wyraznie pokazane jak im kazesz cos robic na forum? i nie pisz ze w 4 ssie nie chodzilo o ivalla bo bardzo dobrze chodzilo o ivalla Już znaleźliśmy nową osobę, która nam dała 4 budowniczych i wszystko ruszyło. Nic nie kazałem, chcieli to zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 26 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2020 5 minut temu, LeQuLa napisał: Nic nie kazałem, chcieli to zrobili. XDDDDDDDDDD 6 minut temu, LeQuLa napisał: Nic nie kazałem, chcieli to zrobili. To, że po prostu o tamtej godzinie wypowiadaliście się w tym temacie o twojej toksyczności i nie rozumiem po co kłamiesz, że te wiadomości nie dotyczył tamtego tematu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2020 10 minut temu, ivall napisał: XDDDDDDDDDD To, że po prostu o tamtej godzinie wypowiadaliście się w tym temacie o twojej toksyczności i nie rozumiem po co kłamiesz, że te wiadomości nie dotyczył tamtego tematu xd Myślisz, że po co daję te kappy? :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skw972 1 Opublikowano 26 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2020 LeKuLa jak byłem w twojej administracji wysłałeś wiadomość z @everyone, że mamy zaznaczyć nie, bo cię wywalą. Jedyny Fenkju mądry pisał, żebyśmy tego nie robili. Choć i tak on jest nie miły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 26 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2020 (edytowane) 30 minut temu, Skw972 napisał: LeKuLa jak byłem w twojej administracji wysłałeś wiadomość z @everyone, że mamy zaznaczyć nie, bo cię wywalą. Jedyny Fenkju mądry pisał, żebyśmy tego nie robili. Choć i tak on jest nie miły. Nic takiego nie było. Dlaczego kłamiesz? XD Oj Skw, widzę że ci się nudzi. + żeby nie było nic nie usuwałem Edytowane 26 marca 2020 przez LeQuLa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skw972 1 Opublikowano 26 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2020 2 godziny temu, LeQuLa napisał: Nic takiego nie było. Dlaczego kłamiesz? XDZarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Oj Skw, widzę że ci się nudzi. + żeby nie było nic nie usuwałem Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! No nic nie było w ogóle. W ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenkju_ 4 Opublikowano 26 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2020 4 godziny temu, LeQuLa napisał: Już znaleźliśmy nową osobę, która nam dała 4 budowniczych i wszystko ruszyło. Nic nie kazałem, chcieli to zrobili. w końcu się ruszylo, szkoda tylko ze 2 miesiące przed startem :MEKSYK: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 27 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2020 10 godzin temu, Fenkju_ napisał: w końcu się ruszylo, szkoda tylko ze 2 miesiące przed startem :MEKSYK: Spokojna głowa, zdążymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymekd 149 Opublikowano 27 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2020 Ta wasza strona, te zakładki to jest coś pięknego polecam 100% legit 0% scam Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 27 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2020 (edytowane) 8 minut temu, Tymekd napisał: Ta wasza strona, te zakładki to jest coś pięknego polecam 100% legit 0% scam Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! ta strona została stworzona przez Bloodiego testowo, bo nie miał co robić i w żadnym stopniu nie będzie ona użyta. Po co się wypowiadasz jak nie wiesz jak jest? Gdyby to było oficjalne to bym poinformował. Edytowane 27 marca 2020 przez LeQuLa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymekd 149 Opublikowano 27 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2020 (edytowane) 4 minuty temu, LeQuLa napisał: ta strona została stworzona przez Bloodiego testowo, bo nie miał co robić i w żadnym stopniu nie będzie ona użyta. Po co się wypowiadasz jak nie wiesz jak jest? Gdyby to było oficjalne to bym poinformował. No napisałem że fajna strona a ty się dalej czepiasz i raki wstawiasz Edytowane 27 marca 2020 przez Tymekd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 27 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2020 (edytowane) 27 minut temu, Tymekd napisał: No napisałem że fajna strona a ty się dalej czepiasz i raki wstawiasz Sam mi nawaliłeś z 6 raków. Informuję, że to nie jest oficjalne. Edytowane 27 marca 2020 przez LeQuLa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#22684 247 Opublikowano 27 marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2020 (edytowane) 6 godzin temu, LeQuLa napisał: ta strona została stworzona przez Bloodiego testowo, bo nie miał co robić i w żadnym stopniu nie będzie ona użyta. Po co się wypowiadasz jak nie wiesz jak jest? Gdyby to było oficjalne to bym poinformował. Skoro jest testowa, to dlaczego jest dostępna dla wszystkich? Przecież to psuje opinię o serwerze (chociaż serwer i tak już ma nie najlepszą opinię) Edytowane 27 marca 2020 przez ivall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi