Skocz do zawartości

Szukam współwłaściciela

SebxteR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam osoby, która chciałaby zostać współwłaścicielem trybu FreeBuild, mojego serwera, który już wystartował. Jako iż wznawiam pracę nad PolishLife (projektem który jest bardziej skomplikowany i potrzebuje dużej ilości czasu) a chciałbym, aby serwer FreeBuild dalej działał, podjąłem decyzję o znalezieniu osoby odpowiedzialnej za jego rozwój. Ja serwer opłacam co miesiąc, wymagam od osoby zainteresowanej, aby aktualizowała/wprowadzała zmiany na tryb, reklamowała go (w grę wchodzą płatne reklamy, za które będę ja płacił) i była aktywna. Osoba taka musi znać się na konfiguracji, spolszczaniu pluginów, miała ciekawe pomysły, ja nie ingeruje w pomysły, rozwijasz tryb według własnego uznania. Osoby zainteresowane zapraszam na discord, najlepiej, aby już na początku napisała swój zarys pomysłów, które chciałaby zrealizować.

Serwer, o którym mowa: 

Kontakt: SebxteR#7207

17 godzin temu, CountingDogs napisał:

Czy mógłbyś rozwinąć, czego oczekujesz od osoby, która ma zostać współwłaścicielem? Jakieś wymagania np. wiek lub cokolwiek innego.

Wiek jakoś mnie nie interesuje, tak naprawdę to ja daję serwer który już działa, płacę za wszystko, a ty go rozwijasz według własnego uznania i go reklamujesz. 

• Briks zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...