Kiedy mam serwer bungeecord i wszystko super dobrze podlaczone to za pomoca skriptu tworze komende ktora mozna sie polaczyc na dany serwer
i uzywam wlasnie takiego schematu:
command /survival [<text>]:
trigger:
send "&7Uzyskiwanie polaczenia z serwerem &6Survival&7..."
wait 5 tick
bungeecord connect player to "survival"
I brak reakcji jak wpisuje to. Moglbym uzyc ze jak sie klika w GUI to sie uzywa /server Survival ale podczas logowania jak mam AuthMe mozna to robic bez autoryzacji i to problem.
Nie ma zadnych bledow w konsoli ani nic takiego. I Tak mam permisje... Reszta skryptów działa normalnie więc to nie moze byc blad z optymalizacja
Pytanie
MasterKillerPL 0
Kiedy mam serwer bungeecord i wszystko super dobrze podlaczone to za pomoca skriptu tworze komende ktora mozna sie polaczyc na dany serwer
i uzywam wlasnie takiego schematu:
command /survival [<text>]:
trigger:
send "&7Uzyskiwanie polaczenia z serwerem &6Survival&7..."
wait 5 tick
bungeecord connect player to "survival"
I brak reakcji jak wpisuje to. Moglbym uzyc ze jak sie klika w GUI to sie uzywa /server Survival ale podczas logowania jak mam AuthMe mozna to robic bez autoryzacji i to problem.
Nie ma zadnych bledow w konsoli ani nic takiego. I Tak mam permisje... Reszta skryptów działa normalnie więc to nie moze byc blad z optymalizacja
Lista pluginow tu:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi