Hej, miło mi że przyszedłeś na ten wątek!
Pytanie dotyczy pluginu SkQuery, a dokładnie błędu, którego nie potrafię rozwiązać.
script options:
$ db url jdbc:mysql://localhost:3306/minecraftkody
$ db username root
$ db password root
command /gen:
trigger:
set {kod} to ""
loop 5 times:
set {_los} to "1" or "2" or "3" or "4" or "5" or "6" or "7" or "8" or "9" or "0" or "q" or "w" or "e" or "r" or "t" or "y" or "u" or "i" or "o" or "p" or "a" or "s" or "d" or "f" or "g" or "h" or "j" or "k" or "l" or "z" or "x" or "c" or "v" or "b" or "n" or "m'
set {kod} to "%{kod}%%{_los}%"
update "INSERT INTO kodymc (nick, kod) VALUES ('%player%', '%{kod}%);"
command /strona:
trigger:
set {kodgracza} to result of query "SELECT kod FROM Users WHERE nick = %player%;"
Send "&7========================================"
Send "&aTwój sekretny kod do strony serwera to:"
Send "&9 %{kodgracza}%"
Send "&c(Nie podawaj go nikomu!)"
Send "&7========================================"
Powyższy kod nie działa i nie wiem w czym problem, minecraft nie widzi nawet komend.
Z góry dziękuje za pomoc
Pytanie
wiktorm12 103
Hej, miło mi że przyszedłeś na ten wątek!
Pytanie dotyczy pluginu SkQuery, a dokładnie błędu, którego nie potrafię rozwiązać.
script options: $ db url jdbc:mysql://localhost:3306/minecraftkody $ db username root $ db password root command /gen: trigger: set {kod} to "" loop 5 times: set {_los} to "1" or "2" or "3" or "4" or "5" or "6" or "7" or "8" or "9" or "0" or "q" or "w" or "e" or "r" or "t" or "y" or "u" or "i" or "o" or "p" or "a" or "s" or "d" or "f" or "g" or "h" or "j" or "k" or "l" or "z" or "x" or "c" or "v" or "b" or "n" or "m' set {kod} to "%{kod}%%{_los}%" update "INSERT INTO kodymc (nick, kod) VALUES ('%player%', '%{kod}%);" command /strona: trigger: set {kodgracza} to result of query "SELECT kod FROM Users WHERE nick = %player%;" Send "&7========================================" Send "&aTwój sekretny kod do strony serwera to:" Send "&9 %{kodgracza}%" Send "&c(Nie podawaj go nikomu!)" Send "&7========================================"Powyższy kod nie działa i nie wiem w czym problem, minecraft nie widzi nawet komend.
Z góry dziękuje za pomoc
https://skript.pl/temat/36406-problem-z-skquery/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi