cześć mój skrypt nie działa i szukam rozwiązania chce ,aby po wejsciu na serwer 1 raz wyrzuciło gracza oraz pisało ,że nastepna probe moze zrobic za 15sekund narazie mam to tak napisane:
variables:
{bot.join.time.%player%} = 15
on first join:
kick player due to "&1weryfikacja konta nastepny raz wejdziesz za: &a%{bot.join.time.%player%}s"
if {bot.join.time.%player%} smaller than 1:
on join:
kick player due to "&2weryfikacja konta etap 2! nastepny raz wbijesz za: &a%{bot.join.time.%player%}%"
set {bot.join.time.%player%} to 15
Pytanie
niewazne123 1
cześć mój skrypt nie działa i szukam rozwiązania chce ,aby po wejsciu na serwer 1 raz wyrzuciło gracza oraz pisało ,że nastepna probe moze zrobic za 15sekund narazie mam to tak napisane:
variables: {bot.join.time.%player%} = 15 on first join: kick player due to "&1weryfikacja konta nastepny raz wejdziesz za: &a%{bot.join.time.%player%}s" if {bot.join.time.%player%} smaller than 1: on join: kick player due to "&2weryfikacja konta etap 2! nastepny raz wbijesz za: &a%{bot.join.time.%player%}%" set {bot.join.time.%player%} to 15Odnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/36360-skrypt-antybot/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi