kubastion 52 Opublikowano 31 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2019 Witam, otóż chcę stworzyć w zmiennej - lore, które będzie miało kilka linijek, kiedyś wyglądałoby to tak set {_x} to "asds||asdsd||" Lecz teraz zamiast "||" jest "dsd" and "dsd" and "dsd" I moje pytanie jest takie, jak stworzyć zmienną która po takim zastosowaniu: format slot 0 of player with diamond sword with lore "%{_x}%" będzie działać prawidłowo? Gdy spróbuję zrobić to w ten sposób set {_x} to "dsd" and "dssd" and "dsads" To nie działa, wyskakuje błąd: {_x} can only be set to one object, no more Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 31 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2019 set {_lore::*} to "Coś1", "Coś2", "Coś3" and "Coś4" set {_item} to diamond with lore {_lore::*} format slot 0 of player with {_item} to run (...) kubastion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 31 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kubastion 52
Witam, otóż chcę stworzyć w zmiennej - lore, które będzie miało kilka linijek, kiedyś wyglądałoby to tak
set {_x} to "asds||asdsd||"
Lecz teraz zamiast "||" jest
"dsd" and "dsd" and "dsd"
I moje pytanie jest takie, jak stworzyć zmienną która po takim zastosowaniu:
format slot 0 of player with diamond sword with lore "%{_x}%"
będzie działać prawidłowo?
Gdy spróbuję zrobić to w ten sposób
set {_x} to "dsd" and "dssd" and "dsads"
To nie działa, wyskakuje błąd:
{_x} can only be set to one object, no more
Z góry dzięki
2 odpowiedzi na to pytanie