Dracowskyy 0 Opublikowano 28 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2019 Witam mam pytanie czy istnieje skrypt albo plugin na losowanie itemu w GUI tylko że z jakimś procentem szans na przedmiot z skrzyni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 616 Opublikowano 28 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2019 Teraz, Dracowskyy napisał: Witam mam pytanie czy istnieje skrypt albo plugin na losowanie itemu w GUI tylko że z jakimś procentem szans na przedmiot z skrzyni?? Obstawiam że nie, ale nie wykluczam też faktu że może gdzieś istnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 28 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2019 CrazyCrates Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 28 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2019 Skrypt gdzieś był na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dracowskyy 0
Witam mam pytanie czy istnieje skrypt albo plugin na losowanie itemu w GUI tylko że z jakimś procentem szans na przedmiot z skrzyni??
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi