Cesarstwo_Utopii 22 Opublikowano 21 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2019 Użytkownik @BrixNW dodał nowy wniosek: Brak możliwości zejścia z konia na czyimś cuboidzie Właśnie natrafiłem na błąd, który spowodował, że utknąłem na "szkieletowym" koniu. Chciałem go zabić, ale niechcący na niego wsiadłem i teraz nic nie mogę zrobić (jestem dosłownie na granicy cuboidu) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 21 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2019 Czy siodło jest podpisane? A jak wszedłeś na niczyjego konia poza cuboidem to zejść musisz także poza nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Briks 307 Opublikowano 21 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 grudnia 2019 Teraz, Libter napisał: Czy siodło jest podpisane? Jak wszedłeś poza cuboidem to zejść musisz także poza nim. Nie ma siodła, wsiadłem na niego przez przypadek i totalnie nic już nie mogę zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesarstwo_Utopii 22 Opublikowano 7 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2020 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Zaakceptowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesarstwo_Utopii 22 Opublikowano 10 stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2020 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Zrealizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi