Prostek343 0 Opublikowano 23 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2019 NA POCZĄTEK NIE ŚMIEJCIE SIE BO TO MÓJ PIERWSZY SKRYPT Co zrobiłem w tym skrypcie command /Adminban: trigger: send "&8[+]&8&m----------&8[ &6&lBANOWANIE &8]----------[+]" send "&8» &e/ban [nick] &8- &7Banuje gracza permamentnie" send "&8» &e/tempban [nick] &8- &7Banuje gracza na czas" send "&8» &e/mute [nick] &8- &7Wycisza gracza permamentnie" send "&8» &e/tempmute [nick] &8- &7Wycisza gracza na czas" send "&8» &e/warn [nick] &8- &7Upomina gracza" send "&8» &e/check [nick] &8- &7Sprawdza czy gracz ma bana" send "&8» &e/czasban &8- &7Pokazuje jakie jednostki co oznaczaja" send "&8» &e/ipban [IP] &8- &7Banuje na IP permamentnie" send "&8» &e/tempipban [IP] &8- &7Banuje IP czasowo" send "&8» &e/kick [nick] &8- &7Wyrzuca gracza" send "&8» &e/banlist &8- &7Lista zbanowanych osób" send "&8[+]&8&m----------&8[ &6&lBANOWANIE &8]----------[+]" Bo nie działa to o tym czasbanie banliscie i check?? Może źle jakieś spacje? TO NIE JEST BANOWANIE TYLKO TAKIE JAKBY POMOC TYLKO BO DO BANOWANIA MAM PLUGIN! Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/35747-co-%C5%BAle-zrobi%C5%82em-w-tym-skrypcie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PanMaruda 624 Opublikowano 23 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 listopada 2019 command /adminban [<text>]: trigger: send "&8[+]&8&m----------&8[ &6&lBANOWANIE &8]----------[+]" send "&8» &e/ban [nick] &8- &7Banuje gracza permamentnie" send "&8» &e/tempban [nick] &8- &7Banuje gracza na czas" send "&8» &e/mute [nick] &8- &7Wycisza gracza permamentnie" send "&8» &e/tempmute [nick] &8- &7Wycisza gracza na czas" send "&8» &e/warn [nick] &8- &7Upomina gracza" send "&8» &e/check [nick] &8- &7Sprawdza czy gracz ma bana" send "&8» &e/czasban &8- &7Pokazuje jakie jednostki co oznaczaja" send "&8» &e/ipban [IP] &8- &7Banuje na IP permamentnie" send "&8» &e/tempipban [IP] &8- &7Banuje IP czasowo" send "&8» &e/kick [nick] &8- &7Wyrzuca gracza" send "&8» &e/banlist &8- &7Lista zbanowanych osób" send "&8[+]&8&m----------&8[ &6&lBANOWANIE &8]----------[+]" TermitCG i Pudding 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza https://skript.pl/temat/35747-co-%C5%BAle-zrobi%C5%82em-w-tym-skrypcie/#findComment-229384 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Prostek343 0
NA POCZĄTEK NIE ŚMIEJCIE SIE BO TO MÓJ PIERWSZY SKRYPT
Co zrobiłem w tym skrypcie
command /Adminban:
trigger:
send "&8[+]&8&m----------&8[ &6&lBANOWANIE &8]----------[+]"
send "&8» &e/ban [nick] &8- &7Banuje gracza permamentnie"
send "&8» &e/tempban [nick] &8- &7Banuje gracza na czas"
send "&8» &e/mute [nick] &8- &7Wycisza gracza permamentnie"
send "&8» &e/tempmute [nick] &8- &7Wycisza gracza na czas"
send "&8» &e/warn [nick] &8- &7Upomina gracza"
send "&8» &e/check [nick] &8- &7Sprawdza czy gracz ma bana"
send "&8» &e/czasban &8- &7Pokazuje jakie jednostki co oznaczaja"
send "&8» &e/ipban [IP] &8- &7Banuje na IP permamentnie"
send "&8» &e/tempipban [IP] &8- &7Banuje IP czasowo"
send "&8» &e/kick [nick] &8- &7Wyrzuca gracza"
send "&8» &e/banlist &8- &7Lista zbanowanych osób"
send "&8[+]&8&m----------&8[ &6&lBANOWANIE &8]----------[+]"
Bo nie działa to o tym czasbanie banliscie i check?? Może źle jakieś spacje?
TO NIE JEST BANOWANIE TYLKO TAKIE JAKBY POMOC TYLKO BO DO BANOWANIA MAM PLUGIN!
https://skript.pl/temat/35747-co-%C5%BAle-zrobi%C5%82em-w-tym-skrypcie/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi