Marcinuq 3 Opublikowano 31 października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 października 2019 (edytowane) Witam! Mam dwie komendy z pluginu 1 /is level 2 /is level [<player>] Chciałbym zablokować używanie drugiej komendy jeżeli ktoś nie ma permisji(czyli dla graczy) ale równocześnie, żeby komenda /is level działała i nie wyświetlało się correct usage Edytowane 31 października 2019 przez Marcinuq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ignanmagus 1 Opublikowano 31 października 2019 Udostępnij Opublikowano 31 października 2019 on command: if command is "/is level %player%": if player don't have permission "permisja": cancel event #reszta kodu Ja bym to zrobił w ten sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcinuq 3 Opublikowano 31 października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 października 2019 6 minut temu, ignanmagus napisał: on command: if command is "/is level %player%": if player don't have permission "permisja": cancel event #reszta kodu Ja bym to zrobił w ten sposób to nie działa nie ma błędów ale zwykły gracz i tak może sprawdzić punkty innego gracza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 2 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2019 on command: if command is "is": set {_args::*} to arguments split at " " if first element of {_args::*} is "level": if {_args::2} is not set: stop if player has permission "is.level.player": stop cancel event send "&7Nie masz uprawnien!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marcinuq 3
Witam!
Mam dwie komendy z pluginu
1 /is level
2 /is level [<player>]
Chciałbym zablokować używanie drugiej komendy jeżeli ktoś nie ma permisji(czyli dla graczy) ale równocześnie, żeby komenda /is level działała i nie wyświetlało się correct usage
Edytowane przez MarcinuqOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi