neQYT 63 Opublikowano 6 października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 października 2019 Witam! Napisałem plugin na spawn, no i wszystko super ale chciałbym dodać permisje do komendy /changespawn. Kod: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xardas001 0 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 (edytowane) ŁAŁ napisałeś plugin, a nie potrafisz dodać uprawnień, ten kod jest tak genialnie napisany, że aż sam nie wiem, czy jedno to pisane przez ciebie, czy drugie to kopiowane i nie wiadomo po co to się tam znajduję Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! if(player.hasPermission("some.pointless.permission")) { //Coś robi }else{ //Robi coś innego } Edytowane 23 października 2019 przez xardas001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kerpson 534 Opublikowano 23 października 2019 Udostępnij Opublikowano 23 października 2019 nie kopiuj kodu nie znając podstaw javy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neQYT 63 Opublikowano 10 listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 W dniu 23.10.2019 o 21:02, HotAngel2K17 napisał: nie kopiuj kodu nie znając podstaw javy. to mój kod a "techno" to odniesienie do mojego discorda "Techno Neziw" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
neQYT 63
Witam! Napisałem plugin na spawn, no i wszystko super ale chciałbym dodać permisje do komendy /changespawn.
Kod:
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi