Skocz do zawartości

Skarga i odwołanie od notatek Szifter oraz TakiJakTy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich zgromadzonych w tymże temacie. Respektuję regulamin tego forum, ale nigdy nie znalazłem zapisku, który zakazuje podawania serwera Discord w dziale Giełda, gdy wszędzie indzie ten sam serwer discorda można podawać na forum i nie jest to respektowane jako jego reklama.

Myślałem, że tylko jeden mode o nicku @TakiJakTy robi takie rzeczy i dodaje głupie notatki kasując linki do discordów (Akurat wtedy był podany link do serwera Discord mojego własnego serwera Minecraft, więc pojawił się on także w prezentacji tego serwera i nikt w niej nie robił takich problemów), dzisiaj tym razem @Szifter dodała notatkę w kolejnym temacie na gieldzie, bo podobno promocja discorda ... nowego discorda, który ma zresztą 2 osoby i był stworzony specjalnie pod fora/dla znajomych i nazywany jest XNTPriv, czyli jak nazwa wskazuje discord prywatny. Zawszę podaję Discorda w takich tematach, bo jest to moim zdaniem ułatwienie kontaktu ze mną. Mam w 100% pewność, że ktoś kliknie w ten link i napisze do mnie, a takiej pewności nie mam gdy podam sam DiscordTAG (Bo może ktoś nie będzie wiedział gdzie go wpisać, albo coś nie będzie działać i nie będzie mógł do mnie napisać). 

W waszym regulaminie nie ma nigdzie zakazu jak wy to nazywacie "promocji discorda" . Nie ma go ani w głównym regulaminie, ani w lokalnym regulaminie działu 

Dlaczego więc usuwa mi się discorda bezpodstawnie, skoro nigdzie na tym forum nie jest zakazany?

Najpierw wprowadźcie całkowity zakaz, a potem sobie dodawajcie jakieś idiotyczne notatki w moich obu tematach na Gieldzie.

Na żadnym innym forum nie usuwa się komuś discorda, bo tam ludzie ogarniają, że to żadna promocja a ułatwienie kontaktu z daną osobą.

Proszę o przywrócenie moich linków do discorda i koniec zbędnego dodawania/usuwania go z moich tematów na giełdzie.

Edytowane przez XANT3R
https://skript.pl/temat/35074-skarga-i-odwo%C5%82anie-od-notatek-szifter-oraz-takijakty/

2 minuty temu, Szifter napisał:

Link usunęłam ponieważ reklamy serwerów discord powinny być w odpowiednim dziale

Co nie oznacza, że nie można wstawiać linków w charakterze formy kontaktu. Poza tym "karą" za nieprawidłowy dział nie jest usunięcie, a przeniesienie tematu - jak sobie to wyobrażasz w tym przypadku? :P

Co nie jest zabronione jest dozwolone, więc podawanie linków do discordów także. Notatki zostały usunięte, linki możesz przywrócić na własną rękę i w przypadku dalszych problemów proszę pisać bezpośrednio do jednego z administratorów powołując się na tego posta.

@Szifter, @TakiJakTy niniejszym ostrzegam i upominam, żeby w przypadku wątpliwości czy dane działanie jest zakazane pytać na discordowym kanale ekipy zamiast realizować to co ktoś napisze w zgłoszeniu. Moderacja działa wyłącznie w granicach regulaminu.

https://skript.pl/temat/35074-skarga-i-odwo%C5%82anie-od-notatek-szifter-oraz-takijakty/#findComment-225258

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...