DeLajt 15 Opublikowano 22 września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 września 2019 Potrzebuje kodu na stoniarke. Stawiamy endstone o nazwie "&aStoniarka" i nad nim generuje nam stone, dodatkowo jest szansa na wygenerowanie rudy np. zelaza. I opcja niszczenia stoniarki zlotym kilofem. Poleca + ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 22 września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 września 2019 options: item: end stone named "&6Stoniarka" command /stoniarka: trigger: add {@item} to player on place: if name of player's tool is name of {@item}: set block above event-block to stone add (location of event-block) to {Stoniarki::*} on break: if event-block is stone: if {Stoniarki::*} contain (location of block under event-block): if block under event-block is end stone: wait 1 second chance of 10%: set block at event-block to any ore else: set block at event-block to stone if event-block is end stone: if {Stoniarki::*} contain (location of event-block): cancel event set event-block to air drop {@item} at event-block DeLajt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeLajt 15 Opublikowano 22 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 września 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, xAxee napisał: options: item: end stone named "&6Stoniarka" command /stoniarka: trigger: add {@item} to player on place: if name of player's tool is name of {@item}: set block above event-block to stone add (location of event-block) to {Stoniarki::*} on break: if event-block is stone: if {Stoniarki::*} contain (location of block under event-block): if block under event-block is end stone: wait 1 second chance of 10%: set block at event-block to any ore else: set block at event-block to stone if event-block is end stone: if {Stoniarki::*} contain (location of event-block): cancel event set event-block to air drop {@item} at event-block @Edit nie doczytałem kodyu chyba wszystko ok @@EDIT Po wykopaniu danej rudy nie respi sie nowa Edytowane 22 września 2019 przez DeLajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 22 września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 września 2019 3 minuty temu, DeLajt napisał: @@EDIT Po wykopaniu danej rudy nie respi sie nowa options: item: end stone named "&6Stoniarka" command /stoniarka: trigger: add {@item} to player on place: if name of player's tool is name of {@item}: set block above event-block to stone add (location of event-block) to {Stoniarki::*} on break: if {Stoniarki::*} contain (location of block under event-block): if block under event-block is end stone: wait 1 second chance of 10%: set block at event-block to any ore else: set block at event-block to stone if event-block is end stone: if {Stoniarki::*} contain (location of event-block): cancel event set event-block to air drop {@item} at event-block DeLajt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DeLajt 15 Opublikowano 22 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 września 2019 Działa :)) A jeszcze jedna rzecz można dodać poziomy stoniarek? Np. poz1 poz2 itd? To znaczy gracz ma permisje gracz.stoniarka i ma szanse na generowanie rud 10% a vip ma permisje vip.stoniarka i szanse 15% na generowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 22 września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 września 2019 26 minut temu, DeLajt napisał: Działa :)) A jeszcze jedna rzecz można dodać poziomy stoniarek? Np. poz1 poz2 itd? To znaczy gracz ma permisje gracz.stoniarka i ma szanse na generowanie rud 10% a vip ma permisje vip.stoniarka i szanse 15% na generowanie? Można ale to albo nie dzisiaj albo nie za darmo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 22 września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 września 2019 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
DeLajt 15
Potrzebuje kodu na stoniarke. Stawiamy endstone o nazwie "&aStoniarka" i nad nim generuje nam stone, dodatkowo jest szansa na wygenerowanie rudy np. zelaza. I opcja niszczenia stoniarki zlotym kilofem.
Poleca + !
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi