uiuin 10 Opublikowano 16 września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 września 2019 (edytowane) Witam Jak mogę odczytać i zapisać do zmiennej przedmiot gracza w danym miejscu w gui? Do gui używam Tuske Jeśli istnieje możliwość to proszę o przeniesienie tego do "Pytania i problemy". Przez przypadek w zły dział wszedłem. Edytowane 16 września 2019 przez uiuin Temat został zamknięty ponieważ autor już go nie porusza więc uznaję go za rozwiązany. Notatka dodana przez TakiJakTy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 16 września 2019 Udostępnij Opublikowano 16 września 2019 (edytowane) set {_item} to player's current inventory's slot 20 A nie doczytałem że używasz tuske ale tak czy siak zadziała jeżeli masz skQuery Edytowane 16 września 2019 przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 17 września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 września 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
uiuin 10
Witam
Jak mogę odczytać i zapisać do zmiennej przedmiot gracza w danym miejscu w gui?
Do gui używam Tuske
Jeśli istnieje możliwość to proszę o przeniesienie tego do "Pytania i problemy". Przez przypadek w zły dział wszedłem.
Edytowane przez uiuinTemat został zamknięty ponieważ autor już go nie porusza więc uznaję go za rozwiązany.
Notatka dodana przez TakiJakTy
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi