Ksawieree 0 Opublikowano 6 września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 września 2019 Siema przychodzę ze zleceniem na skrypt na itemshop czyli /is nick i np svip na 30d vip na 30d itp to tka co ma być w takim skrypcie: VIP na edycję Svip na edycję Unban Case mam swoje casy na serwerze dało by radę zrobić by było /is nick 30 case 50 case 100 case 300 case 5 case i 10 case I turbo drop na 1h i na 2h bardzo proszę potrzebuje tego mogę dać resztki PayPal jakieś 6zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DαrϰVεnuς 231 Opublikowano 7 września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 września 2019 Mam rozumieć, że chcesz aby to było tylko na komendy, bez gui? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 7 września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 września 2019 Eh... Jaki masz plugin na rangi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DαrϰVεnuς 231 Opublikowano 7 września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 września 2019 (edytowane) 2 minuty temu, LjayPL789 napisał: Eh... Jaki masz plugin na rangi? Nie potrzebna wiedza XD ja bym mu zrobił opcje niestandardowych komend w configu Potem przynajmniej nie będzie pytal "EJ A JAK TO ZROBIC", sam sobie zrobi. Edytowane 7 września 2019 przez DαrϰVεnuς Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 VIPEQ 85 Opublikowano 7 września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 września 2019 11 godzin temu, Ksawieree napisał: Siema przychodzę ze zleceniem na skrypt na itemshop czyli /is nick i np svip na 30d vip na 30d itp to tka co ma być w takim skrypcie: VIP na edycję Svip na edycję Unban Case mam swoje casy na serwerze dało by radę zrobić by było /is nick 30 case 50 case 100 case 300 case 5 case i 10 case I turbo drop na 1h i na 2h bardzo proszę potrzebuje tego mogę dać resztki PayPal jakieś 6zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ksawieree 0 Opublikowano 8 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 września 2019 @VIPEQ chodzilo mi o itemshop w gui bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bludis 418 Opublikowano 8 września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 września 2019 Gdzie napisałeś, że chodzi Ci o gui? Mógłbyś bardziej sprecyzować o co Ci chodzi... Kacperek12x2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ksawieree 0
Siema przychodzę ze zleceniem na skrypt na itemshop czyli /is nick i np svip na 30d vip na 30d itp to tka co ma być w takim skrypcie:
VIP na edycję
Svip na edycję
Unban
Case mam swoje casy na serwerze dało by radę zrobić by było /is nick 30 case 50 case 100 case 300 case 5 case i 10 case
I turbo drop na 1h i na 2h bardzo proszę potrzebuje tego mogę dać resztki PayPal jakieś 6zl
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi