xAffing 2 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Siemano byki, generalnie chcialem miec na serwerze dodatek, gdy ktos, kto uczestniczyl w zabojstwie (czyli zabojca jak i asystant) dostaje regeneracje, lecz nie zabardzo mi to wychodzi. Dawno nic nie pisalem w skripcie i jestem zielony Odpowiedzi nagradzam plusikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1953 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 ogólnie to musisz w evencie on damage zapisywać dwóch ostatnich attackerów np on damage of player: if {attacjer::%victim%} is not attacker: set {assystant::%victim%} to {attacker::%victim%} set {attacker::%victim%} to attacker i na tym działasz Shooterowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xAffing 2
Siemano byki,
generalnie chcialem miec na serwerze dodatek, gdy ktos, kto uczestniczyl w zabojstwie (czyli zabojca jak i asystant) dostaje regeneracje, lecz nie zabardzo mi to wychodzi.
Dawno nic nie pisalem w skripcie i jestem zielony
Odpowiedzi nagradzam plusikiem.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi