ignanmagus 1 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Witam, Jak wyświetlić lokacje w której ktoś położył tnt? Np. komenda /wtnt pokaże lokacje w której gracz położył tnt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość kultek Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 o to chodziło? on place of tnt: set {loc} to location of event-block command /wtnt: trigger: send "%{loc}%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ignanmagus 1 Opublikowano 2 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 3 minuty temu, kultek napisał: o to chodziło? on place of tnt: set {loc} to location of event-block command /wtnt: trigger: send "%{loc}%" Raczej chciałbym by pokazały wszystkie tnt które były postawione, ale teraz są np zdetonowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 on place of tnt: log "%player% --- %location of event-block%" to "blocks/tnt" w pliku plugins/Skript/scripts/logs/blocks/tnt będą się zapisywać postawione tnt z lokalizacją i nickiem gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ignanmagus 1 Opublikowano 2 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 1 minutę temu, Helios1993 napisał: on place of tnt: log "%player% --- %location of event-block%" to "blocks/tnt" w pliku plugins/Skript/scripts/logs/blocks/tnt będą się zapisywać postawione tnt z lokalizacją i nickiem gracza No tak tylko, że ja piszę sobię bota do dc w skryptach i Spoiler on place of tnt: add 1 to {tnt::%player%} if {tnt::%player%} > 0: if {tnt.stan} is true: send "***Gracz %player% postawił %{tnt::%player%}% tnt*** --- **%now%**" to channel with id "*************" with "*****" set {tnt::%player%} to 0 I chcę by po %now% pokazywała się lokacja bloku tnt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 2 minuty temu, ignanmagus napisał: I chcę by po %now% pokazywała się lokacja bloku tnt %location of event-block% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ignanmagus 1 Opublikowano 2 września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 1 minutę temu, xAxee napisał: %location of event-block% Dzięki, tego właśnie potrzebowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 2 września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 września 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ignanmagus 1
Witam, Jak wyświetlić lokacje w której ktoś położył tnt? Np. komenda /wtnt pokaże lokacje w której gracz położył tnt
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi