Patek 189 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2014 Witam używam skryptu PirataJaskiniowego na topke . Mam pytanie jak odwzorowac nick tak aby były duże i małe litery ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piratjsk 700 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2014 Brak uwzględnienia wielkości liter spowodowany jest sposobem przechowywania nicków graczy, a mianowicie jako nazwa zmiennej na liście. Żeby temu zapobiec musiałbyś przechowywać nicki jako wartość zmiennej, a nie jej nazwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patek 189 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2014 Brak uwzględnienia wielkości liter spowodowany jest sposobem przechowywania nicków graczy, a mianowicie jako nazwa zmiennej na liście. Żeby temu zapobiec musiałbyś przechowywać nicki jako wartość zmiennej, a nie jej nazwa.Czy byłbyś w stanie przerobic mi ten kod ? Ponieważ nie zabardzo wiem co i jak ;/? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piratjsk 700 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2014 przerobiony kod: klik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Patek 189
Witam używam skryptu PirataJaskiniowego na topke . Mam pytanie jak odwzorowac nick tak aby były duże i małe litery ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi