Skocz do zawartości

stwarzać taki serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

A więc tak:

Mam plany na serwer fabularny ;). Tnz. Że co jakiś czas serwer będzie oparty na pewnej sprawie... Przykładem jest DC(DrolleCaster) i DW(DrollecasterWorld) zwany Widzolandią. Chociaż narazie są wyłączone to i tak serwy fabularne..

•Do sedna.

Serwer będzię oparty na dziwnej krainie (40 miliardów kratek) zwanej "Kiardeken". Bez żadnych modów.

Na tej krainie znajduje się 5miast (Kiarden. Faweks czyt, fołks. Eldor. Jord czyt, dzord. Naders)

W każdym mieście, zamieszkuje jakieś plemienie (klasa). Przykładem jest Eldor- w tym mieście mieszkają wybitni łucznicy i łowcy (elfy).

Na serwerze będzie tryb MineZ (Minecraft Zombie), a także wiele dodatków takich jak.

-Specialne zbroje (np. Buty które mają efekt speed 2).

-Dużo nagród.

-Bonusy za klasy, prace, itp.

-Mutanty.

I wiele wiele więcej.

Administracja i pomocnicy nie muszą się obawiać że ktoś im skradnie hasło do konta. A gracze nie muszą się obawiać przed oszustem ze stony administracji.. wszelkie złe postempy są karane... Dobra ja się zaraz rozpisze to wyjdzie jako lektura a nie pytanie...

To wszystko zajmnie mi z 1 rok ale zabawa będzie fajna ;) a więc jak? stwarzać? czy nie bardzo?

https://skript.pl/temat/3477-stwarza%C4%87-taki-serwer/

• 3 tygodnie później...

Jak dla mnie to trochę za płytkie (z tego co opisałeś).

Pospolity gracz będzie widział ten serwer jako MineZ + survival z wątkami fabularnymi + zmodyfikowanymi mobami ;x

Nie będzie to raczej nic nadzwyczajnego, więc nie spodziewaj się na takim serwerze zbyt wielu stałych graczy ;

Ale jeśli czujesz się na siłach i jesteś pewien że to wypali to próbuj. Być może czegoś nowego się nauczysz w tworzeniu serwerów.

https://skript.pl/temat/3477-stwarza%C4%87-taki-serwer/#findComment-34648

• 2 tygodnie później...
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...