ignanmagus 1 Opublikowano 12 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2019 (edytowane) Facebook - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Discord - Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Strona sklepowa serwera: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 19 sierpnia 2019 przez ignanmagus Lepszy wygląd prezentacji. EmDziak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2019 No to tak czcionka jest mało czytelna ”FoxWras” literówka z reguły takie serwery są lekko dziwne, bo chyba łączenie dwóch różnych trybów gier nie jest dobrym pomysłem jak wejść na Discorda z telefonu? a tak ogólnie to powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nwse 131 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2019 Nie mogę wejść na serwer (zbyt krótki nick) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignanmagus 1 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2019 (edytowane) 13 minut temu, SernickLOL napisał: Nie mogę wejść na serwer (zbyt krótki nick) A jaki masz nick? Min. nick jest ustawiony na 4 znaki Edytowane 19 sierpnia 2019 przez ignanmagus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nwse 131 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2019 5 minut temu, ignanmagus napisał: A jaki masz nick? Min. nick jest ustawiony na 4 znaki 2yf (premium) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignanmagus 1 Opublikowano 19 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2019 2 minuty temu, SernickLOL napisał: 2yf (premium) Teraz powinieneś dać radę wbić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wayneern 48 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2019 Trochę się przyczepie do prezentacji, bo mi się nie podoba. No co tu dużo mowić - wymiary i czcionka najbardziej są zauważalne, ale głównie nie wiem po co są te wykrzykniki przy np. pluginie na skiny, co nie jest chyba jakąś "nowością w świecie Minecraft'a". Na ściankach ten dirt lekko psuje nastrój. Jednakże życzę powodzenia w prowadzeniu serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignanmagus 1 Opublikowano 29 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2019 4 minuty temu, Wayneern napisał: Trochę się przyczepie do prezentacji, bo mi się nie podoba. No co tu dużo mowić - wymiary i czcionka najbardziej są zauważalne, ale głównie nie wiem po co są te wykrzykniki przy np. pluginie na skiny, co nie jest chyba jakąś "nowością w świecie Minecraft'a". Na ściankach ten dirt lekko psuje nastrój. Jednakże życzę powodzenia w prowadzeniu serwera. Dziękujemy za opinię Prezentację robił nasz grafik i to on dodał ten niepotrzebny dirt a wykrzykniki są po to by podkreślić co serwer posiada, na niektórych serwerach ciężko z pluginem na jakieś skini jak nie posiada się premium (ja na szczęście mam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zukato 0 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2019 Niepotrzebny dert po bokach chciał właściciel serwera, do tej grafiki, nie miałem wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zukato 0 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2019 (edytowane) Niepotrzebny dert po bokach chciał właściciel serwera, do tej grafiki, nie miałem wyboru Edytowane 30 sierpnia 2019 przez TakiJakTy Usuwam formatowanie. Notatka dodana przez TakiJakTy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiJakTy 140 Opublikowano 30 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2019 Ten temat został przeniesiony do nieestetycznych prezentacji. W momencie, kiedy poprawisz estetykę prezentacji, zgłoś ten post(lub napisz prywatną wiadomość do moderatora) z prośbą o przywrócenie tematu do głównego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 16 października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 października 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi