Skocz do zawartości

PrestizCraft.eu - Prestiżowy serwer dla każdego

Cz4jn1k1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

12 minut temu, PrimeGames napisał:

Serwer łamie zasady EULA

Ogromna ilość serwerów łamie zasady EULA, Mojang jeszcze nic z tym nie zrobił (przynajmniej w Polsce). Z tego co widzę to nawet unbanów nie można sprzedawać, ale to w sumie dobrze bo jestem przeciwko temu. Nie można sprzedawać:

Cytat
  • Zdolność do:
    • użyj przenośnego stołu rzemieślniczego, skrzyni, skrzyni końcowej, kompasu itp.
    • ustawić porę dnia lub pogodę dla siebie lub innych osób, z wyjątkiem miejsc, w których rozgrywka na zamierzonym serwerze nie ma miejsca, takich jak lobby serwera minigry.
    • wyczyść swój ekwipunek.
    • odrodzenie.
    • tworzyć punkty teleportacji, bez względu na to, kto może z nich korzystać (powszechnie nazywane „osnową”).
    • teleportuj się do zapisanej lokalizacji (zwykle polecenie / home).
    • teleportuj się do swojej ostatniej lokalizacji (zwykle polecenie / back).
    • zobacz ekwipunek innych graczy, inny niż w trybie kreatywnym.
    • zobaczyć listę pobliskich graczy, innych niż w trybie kreatywnym.
    • zapoznaj się z przepisem rzemieślniczym przedmiotu lub umiejętnością automatycznego wytworzenia przedmiotu.
    • usuń zaklęcie z przedmiotu.
    • automatycznie sprzedajesz wydobywane przez ciebie klocki.
    • automatycznie kompresuje zasoby do formy blokowej.
    • latać w miejscach, w których ma miejsce rozgrywka zamierzonego serwera.
    • edytuj kilka bloków jednocześnie, niezależnie od tego, gdzie na serwerze możesz to zrobić.
    • przechowuj swój ekwipunek lub określone przedmioty, gdy umrzesz.
  • Nie-kosmetyczny przedmiot lub profit:
    • które jest upuszczane w miejscu dostępnym dla wszystkich, niezależnie od tego, czy inni gracze są powiadamiani o upuszczeniu, czy nie.
    • jako nagrodę po walce z bossem w obszarze dostępnym dla wszystkich, niezależnie od tego, czy inni gracze zostaną powiadomieni o wydarzeniu, czy nie.
  • Bloki skalne lub inne nie kosmetyczne przedmioty.
  • Schemat, niezależnie od trybu gry.
  • Większa przepustowość lub inne ulepszone połączenia z serwerem.
  • Dostęp do konkursów opartych na statystykach (tj. Większość wydobytych bloków itp.), Jeśli nagroda nie jest kosmetyczna.
  • Skrócono czas odnowienia dla poleceń nie kosmetycznych.
  • Przedmioty lub profity, które wpływają na rozgrywkę lub dają graczowi nieuczciwą przewagę, nawet jeśli są dostępne również poprzez zakup miękkiej waluty lub po prostu przez grę przez określony czas.

Przetłumaczono przy pomocy Google Translator.

Edytowane przez jaku49

10 minut temu, jaku49 napisał:

Ogromna ilość serwerów łamie zasady EULA, Mojang jeszcze nic z tym nie zrobił (przynajmniej w Polsce). Z tego co widzę to nawet unbanów nie można sprzedawać, ale to w sumie dobrze bo jestem przeciwko temu. Nie można sprzedawać:

Zrobił. Jeden serwer minigames w Polsce miał poważne problemy z tego tytułu. Mojang zmusił ich do usunięcia przedmiotów ze sklepiku i faktycznie zostały one usunięte. Jeżeli czegoś nie robi to ze względu na niską ilość reportów danego serwera.

Ten temat został przeniesiony do nieestetycznych prezentacji.

W momencie, kiedy poprawisz estetykę prezentacji, zgłoś ten post(lub napisz prywatną wiadomość do moderatora) z prośbą o przywrócenie tematu do głównego działu.

Briks

Przeczytaj regulamin lokalny działu (zbyt mało informacji)

Notatka dodana przez Briks

• 2 miesiące temu...
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...