Verthus 0 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2019 Witam, potrzebuję pomocy z moim 1 skryptem. Próbowałem wszystkiego ale nie mogę naprawić 2 błędów. Link do całego skryptu: Występujące w nim 2 błędy: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xBlaczeKx 7 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2019 Zamień smaller na less. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Verthus 0 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2019 37 minut temu, xBlaczeKx napisał: Zamień smaller na less. Teraz wyskakuję takie coś: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinkoxx 3 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2019 16 minut temu, Verthus napisał: Teraz wyskakuję takie coś: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! to else zamien na else if: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Verthus 0 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2019 3 godziny temu, marcinkoxx napisał: to else zamien na else if: Zrobiłem to i wyskakuję: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jak będziesz miał czas ogarniesz mi to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 US3R . 25 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2019 komenda składa się z dwóch argumentów command /zaloz [<text>] [<text>]: a tam gdzie masz błąd pierwszy czyli 'length of' w linijce 6 if length of argument 3 is smaller than 21: masz podany argument 3, w komendzie na ma argumentu 3 dlatego wywala błąd. a kolejny błąd, drugi jest spowodowany błędem pierwszym czyli nie ma czego zaprzeczyć tutaj znajduje się poprawiony skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! // edit: jeszcze tutaj poprawiłem: linijka 12: set {tag::%arg-1%} to "&6%arg-2%" linijka 13: set {nazwa::%arg-2%} to "&6%arg-3%" na linijka 12: set {tag::%arg-1%} to "&6%arg-1%" linijka 13: set {nazwa::%arg-2%} to "&6%arg-2%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Verthus 0 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2019 (edytowane) 8 godzin temu, US3R . napisał: komenda składa się z dwóch argumentów command /zaloz [<text>] [<text>]: a tam gdzie masz błąd pierwszy czyli 'length of' w linijce 6 if length of argument 3 is smaller than 21: masz podany argument 3, w komendzie na ma argumentu 3 dlatego wywala błąd. a kolejny błąd, drugi jest spowodowany błędem pierwszym czyli nie ma czego zaprzeczyć tutaj znajduje się poprawiony skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! // edit: jeszcze tutaj poprawiłem: linijka 12: set {tag::%arg-1%} to "&6%arg-2%" linijka 13: set {nazwa::%arg-2%} to "&6%arg-3%" na linijka 12: set {tag::%arg-1%} to "&6%arg-1%" linijka 13: set {nazwa::%arg-2%} to "&6%arg-2%" Dzięki pomogłeś mi, można jakiś do ciebie kontakt? np discorda? ps do administracji można zamknąć temat Edytowane 10 sierpnia 2019 przez Verthus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 10 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2019 Problem został rozwiązany. Ewentualny kontakt możecie sobie podać wiadomością prywatną. Notatka dodana przez Kurotsuwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Verthus 0
Witam, potrzebuję pomocy z moim 1 skryptem. Próbowałem wszystkiego ale nie mogę naprawić 2 błędów.
Link do całego skryptu:
Występujące w nim 2 błędy: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi