marcinkoxx 3 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2019 (edytowane) Napisalby mi ktoś skrypt z regionem? Już tlumacze: - Jeżeli gracz wyjdzie z regionu spawna, to nie będzie mogl na niego wejść przez kolejne 30 sekund. Po 30 sekundach może normalnie wejść na spawn. - (NIE BLOKUJCIE KOMEND /SPAWN ITP. po wyjściu z regionu.) DRUGA OPCJA: - Podczas pvp nie będzie mogl wejść na region spawn. Edytowane 9 sierpnia 2019 przez marcinkoxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1951 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2019 on region exit: If "%region%" contain "spawn": Set {t::%player%} to now on region enter: If "%region%" contain "spawn": If difference between now and {t::%player%} <= 30 second: Cancel event Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinkoxx 3 Opublikowano 9 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2019 (edytowane) 3 godziny temu, xAxee napisał: on region exit: If "%region%" contain "spawn": Set {t::%player%} to now on region enter: If "%region%" contain "spawn": If difference between now and {t::%player%} <= 30 second: Cancel event nie mogę spowrotem wejść, czekałem minute. - chodzi o to , ze przez te 30 sekund nie może go blokować , a jeżeli będę stal w miejscu i nie będę się dobijal do regionu to zadziała, ale jak ktoś się dobija.. to wtedy nie ma końca, i go nie wpuści. xAxee napiszesz DRUGA OPCJE? - jest u góry. @xAxee Edytowane 9 sierpnia 2019 przez marcinkoxx Łączonko. Notatka dodana przez Kurotsuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
marcinkoxx 3
Napisalby mi ktoś skrypt z regionem? Już tlumacze:
- Jeżeli gracz wyjdzie z regionu spawna, to nie będzie mogl na niego wejść przez kolejne 30 sekund. Po 30 sekundach może normalnie wejść na spawn.
- (NIE BLOKUJCIE KOMEND /SPAWN ITP. po wyjściu z regionu.)
DRUGA OPCJA:
- Podczas pvp nie będzie mogl wejść na region spawn.
Edytowane przez marcinkoxxOdnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi