neQYT 63 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2019 (edytowane) Niby się nauczyłem robić set player's current inventory slot... natomiast niby wszystko działa ale nie ma itemów, klikam owszem slot i działa ale nie ma itemu. Błędy: (wszystko dotyczy praktycznie cancel event) Skrypt: Edytowane 7 sierpnia 2019 przez Mroczekk Dodaje w edytor. Notatka dodana przez TakiJakTy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 326 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2019 zrobiłeś set player's current inventory slot a musisz set player's current inventory's slot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neQYT 63 Opublikowano 7 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2019 (edytowane) nice dzięki sprawdze czy działa __________________________________________________________________________________________________________________ Teraz tylko 19 błędów: Ignoruj %{zmienna}% to działa nie mam jej poprostu w tym skrypcie. Edytowane 7 sierpnia 2019 przez Mroczekk Dodaje w edytor. Notatka dodana przez TakiJakTy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
neQYT 63
Niby się nauczyłem robić set player's current inventory slot... natomiast niby wszystko działa ale nie ma itemów, klikam owszem slot i działa ale nie ma itemu.
Błędy: (wszystko dotyczy praktycznie cancel event)
Skrypt:
Dodaje w edytor.
Notatka dodana przez TakiJakTy
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi