ignanmagus 1 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2019 Dobry, chciałem się zapytać jak zrobić tak by Gui które otworzy gracz było na bieżąco aktualizowane, bez wychodzenia z niego i otwierania na nowo, mam tam zegar który pokazuje czas. Za pomoc dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xBlaczeKx 7 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2019 Skoro masz zegar to najprościej byłoby Ci dodać on every second: Przykład: on every second: broadcast "aktualizacja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ignanmagus 1 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2019 1 minutę temu, xBlaczeKx napisał: Skoro masz zegar to najprościej byłoby Ci dodać on every second: Przykład: on every second: broadcast "aktualizacja" To wiem, że istnieje coś takiego. Ja potrzebuję robić update gui co 1 tick najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xBlaczeKx 7 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2019 (edytowane) on every tick Tylko pamiętaj. Jest to skrypt, sprawdzanie co jeden tick będzie dość sporym obciążeniem dla serwera. Edytowane 6 sierpnia 2019 przez xBlaczeKx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ignanmagus 1 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2019 Teraz, xBlaczeKx napisał: on every tick potrafisz czytać? to jest mój kod. POTRZEBUJĘ linijkę która będzie odświeżać gui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2019 (edytowane) command /czas [<offlineplayer>] [<text>]: trigger: if arg 1 is not set: wait 2 tick open chest with 1 rows named "&2&lTwój czas na serverze" to player wait 2 tick while inventory name of current inventory of player is "&2&lTwój czas na serverze": format slot 4 of player with compass named "&2&lGrasz już:" with lore "&6Dni &c%{dzień::%player%}%||&6Godzin &c%{godzina::%player%}%||&6Minut &c%{minuta::%player%}%||&6Sekund &c%{sekunda::%player%}%" to be unstealable wait 1 second if arg 1 is set: if player has permission "czas.gracz": wait 2 tick open chest with 1 rows named "&2&lCzas gracza %arg 1%" to player wait 2 tick while inventory name of current inventory of player is "&2&lCzas gracza %arg 1%": format slot 4 of player with compass named "&2&lTen gracz gra już:" with lore "&6Dni &c%{dzień::%arg 1%}%||&6Godzin &c%{godzina::%arg 1%}%||&6Minut &c%{minuta::%arg 1%}%||&6Sekund &c%{sekunda::%arg 1%}%" to be unstealable wait 1 second else: send "&4&lBrak uprawnień do wykonania tej komendy." if arg 2 is "help": send "" Edytowane 6 sierpnia 2019 przez xAxee Mordziotymoja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ignanmagus 1 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2019 @xAxee Dzięki oto mi chodziło. Cytat while inventory name of current inventory of player is "&2&lCzas gracza %arg 1%": Dzięki wielkie. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TakiJakTy 140 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ignanmagus 1
Dobry, chciałem się zapytać jak zrobić tak by Gui które otworzy gracz było na bieżąco aktualizowane, bez wychodzenia z niego i otwierania na nowo, mam tam zegar który pokazuje czas. Za pomoc dziękuję.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi