fitofep 4 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 Witam nie dziala mi TNT na serwerze i inne przedmioty np. dzwignia, redstone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 inxaneninja 0 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 Daj liste pluginow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fitofep 4 Opublikowano 5 sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 sierpnia 2019 13 minut temu, inxaneninja napisał: Daj liste pluginow Jutro bo jestem na tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Helios1993 325 Opublikowano 6 sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2019 /stoplag -c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
fitofep 4
Witam nie dziala mi TNT na serwerze i inne przedmioty np. dzwignia, redstone
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi