Chcę dodać serwer do mclista.pl, a go nie wykrywa.
Serwer jest na hostingu titanaxe, o ip z domeną .pl
Jest to bungeecord 1.8 - 1.14x
Wyskakuje mi czerwony błąd
(tu jest text)
Spoiler
Serwer jest Offline lub podany adres połączenia jest błędny. Pamiętaj też o tym, by ustawić w plikuserver.propertieswartośćenable-query=true. Jeśli tego nie zrobiłeś, zmień tą wartość, wykonaj restart serwera i ponownie spróbuj dodać serwer do McLista.
Może zdażyć się też tak, że hosting na którym posiadasz wykupiony serwer Minecraft blokuje połączenia z mclista.pl. Mclista generuje wiele połączeń, dlatego też mogła zostać zablokowana przez zaporę sieciową hostingu na którym znajduje się Twój serwer. W takiej sytuacji skontaktuj się z administracją hostingu, i poinformuj aby sprawdzili czy adres IP mclista.pl 149.202.218.96 jest blokowany przez zaporę sieciową, oraz poproś aby dodano ten adres IP do whitelist aby uniknąć kolejnej blokady w przyszłości.
Mclista.pl nie blokuje i nigdy nie blokowała serwerów jakiejkolwiek firmy hostingowej.
Pytanie
maxcom1 111
Witam.
Chcę dodać serwer do mclista.pl, a go nie wykrywa.
Serwer jest na hostingu titanaxe, o ip z domeną .pl
Jest to bungeecord 1.8 - 1.14x
Wyskakuje mi czerwony błąd
(tu jest text)
Serwer jest Offline lub podany adres połączenia jest błędny. Pamiętaj też o tym, by ustawić w pliku server.properties wartość enable-query=true. Jeśli tego nie zrobiłeś, zmień tą wartość, wykonaj restart serwera i ponownie spróbuj dodać serwer do McLista.
Może zdażyć się też tak, że hosting na którym posiadasz wykupiony serwer Minecraft blokuje połączenia z mclista.pl. Mclista generuje wiele połączeń, dlatego też mogła zostać zablokowana przez zaporę sieciową hostingu na którym znajduje się Twój serwer. W takiej sytuacji skontaktuj się z administracją hostingu, i poinformuj aby sprawdzili czy adres IP mclista.pl 149.202.218.96 jest blokowany przez zaporę sieciową, oraz poproś aby dodano ten adres IP do whitelist aby uniknąć kolejnej blokady w przyszłości.
Mclista.pl nie blokuje i nigdy nie blokowała serwerów jakiejkolwiek firmy hostingowej.
Proszę o pomoc!
https://skript.pl/temat/34141-mclista/Udostępnij na innych stronach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi