NevidTV 0 Opublikowano 8 października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) ... Edytowane 9 października 2014 przez NevidTV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mroczny337 35 Opublikowano 8 października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 października 2014 (edytowane) Masz dla gracza Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść![W skripcie ten z vipa buguje się ze złotym mieczem ;/]/ustaw - Ustawia teleportPotrzebne dodatki: WildSkript 1.7Testowałem mi działa Edytowane 8 października 2014 przez Mroczny337 _Of3k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NevidTV 0 Opublikowano 9 października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 Masz dla gracza Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść![W skripcie ten z vipa buguje się ze złotym mieczem ;/]/ustaw - Ustawia teleportPotrzebne dodatki: WildSkript 1.7Testowałem mi działa/Crafting Różdżki Vipa:Jak Miecz Diaxowy tylko zamiast diaxów szmaragd dopiero się skapnołem to przerobisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mroczny337 35 Opublikowano 9 października 2014 Udostępnij Opublikowano 9 października 2014 (edytowane) Masz Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!Licze na plusika ;d Edytowane 9 października 2014 przez Mroczny337 _Of3k 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
NevidTV 0
...
Edytowane przez NevidTVOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi