Skocz do zawartości
  • 0

bledny event

Sobkyy
 Udostępnij

Pytanie

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
52 minuty temu, HeezQ napisał:

mógłbym poprosić o dokładniejsze wytłumaczenie oraz jaką posiadasz wersję skripta i czy posiadasz jakieś dodatki?

Uzywalem kiedys tego eventu na innym itemie, chyba na kompasie -  On right click with compass, o to chodziło. Tylko teraz sobie przypomnialem, ze to bylo na innej wersji wiec pewnie i skript byl inny.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!  Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!  - na tych 2 screenach jest wszystko.

Dodam, że craftbukkit 1.12.2 jeśli to ma znaczenie.

Edytowane przez Sobkyy

• 0
17 minut temu, Sobkyy napisał:

Uzywalem kiedys tego eventu na innym itemie, chyba na kompasie -  On right click with compass, o to chodziło. Tylko teraz sobie przypomnialem, ze to bylo na innej wersji wiec pewnie i skript byl inny.

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!  Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!  - na tych 2 screenach jest wszystko.

Dodam, że craftbukkit 1.12.2 jeśli to ma znaczenie.

Jeżeli teraz będziesz miał jakiś błąd, to nie wiem...
Spróbuj:

on rightclick:
	if player's tool is nether star:
		send "OK!"

Jak klikniesz prawym to wyśle się OK! na chacie, sprawdź

• 0
4 minuty temu, HeezQ napisał:

Jeżeli teraz będziesz miał jakiś błąd, to nie wiem...
Spróbuj:

on rightclick:
	if player's tool is nether star:
		send "OK!"

Jak klikniesz prawym to wyśle się OK! na chacie, sprawdź

W skrypcie błędów nie wywala - już wcześniej próbowałem ale się upewniłem, tylko kolejny problem, że nie reaguje na polecenie

• 0
5 minut temu, Sobkyy napisał:

W skrypcie błędów nie wywala - już wcześniej próbowałem ale się upewniłem, tylko kolejny problem, że nie reaguje na polecenie

Testowałem na 1.8.8 na spigocie i wszystko działało... Może spróbuj niższej wersji skripta, czy coś?

• 0
5 minut temu, HeezQ napisał:

Testowałem na 1.8.8 na spigocie i wszystko działało... Może spróbuj niższej wersji skripta, czy coś?

Niższe wersje tu nie działają 1.12.2 znów mnie raduje. Zmieniam wersje na 1.8.8 w takim razie, przy okazji zapytam czy mozesz mi podać wersje swojego skripta żebym się nie bawił bo się na tym nie znam? :P A no i temat do zamkniecia, dziękuje.

Edytowane przez Sobkyy

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...