Sobkyy 0 Opublikowano 18 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 czesc, dlaczego "On right click with nether star:" wywala mi błąd, can't understand this event jeśli używałem tego tylko na innym itemie. Jestem slepy czy cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 18 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 (edytowane) 43 minuty temu, Sobkyy napisał: jeśli używałem tego tylko na innym itemie mógłbym poprosić o dokładniejsze wytłumaczenie oraz jaką posiadasz wersję skripta i czy posiadasz jakieś dodatki? Edytowane 18 lipca 2019 przez HeezQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sobkyy 0 Opublikowano 18 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 (edytowane) 52 minuty temu, HeezQ napisał: mógłbym poprosić o dokładniejsze wytłumaczenie oraz jaką posiadasz wersję skripta i czy posiadasz jakieś dodatki? Uzywalem kiedys tego eventu na innym itemie, chyba na kompasie - On right click with compass, o to chodziło. Tylko teraz sobie przypomnialem, ze to bylo na innej wersji wiec pewnie i skript byl inny. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - na tych 2 screenach jest wszystko. Dodam, że craftbukkit 1.12.2 jeśli to ma znaczenie. Edytowane 18 lipca 2019 przez Sobkyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 18 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 17 minut temu, Sobkyy napisał: Uzywalem kiedys tego eventu na innym itemie, chyba na kompasie - On right click with compass, o to chodziło. Tylko teraz sobie przypomnialem, ze to bylo na innej wersji wiec pewnie i skript byl inny. Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! - na tych 2 screenach jest wszystko. Dodam, że craftbukkit 1.12.2 jeśli to ma znaczenie. Jeżeli teraz będziesz miał jakiś błąd, to nie wiem... Spróbuj: on rightclick: if player's tool is nether star: send "OK!" Jak klikniesz prawym to wyśle się OK! na chacie, sprawdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sobkyy 0 Opublikowano 18 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 4 minuty temu, HeezQ napisał: Jeżeli teraz będziesz miał jakiś błąd, to nie wiem... Spróbuj: on rightclick: if player's tool is nether star: send "OK!" Jak klikniesz prawym to wyśle się OK! na chacie, sprawdź W skrypcie błędów nie wywala - już wcześniej próbowałem ale się upewniłem, tylko kolejny problem, że nie reaguje na polecenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 18 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 5 minut temu, Sobkyy napisał: W skrypcie błędów nie wywala - już wcześniej próbowałem ale się upewniłem, tylko kolejny problem, że nie reaguje na polecenie Testowałem na 1.8.8 na spigocie i wszystko działało... Może spróbuj niższej wersji skripta, czy coś? Sobkyy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sobkyy 0 Opublikowano 18 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 (edytowane) 5 minut temu, HeezQ napisał: Testowałem na 1.8.8 na spigocie i wszystko działało... Może spróbuj niższej wersji skripta, czy coś? Niższe wersje tu nie działają 1.12.2 znów mnie raduje. Zmieniam wersje na 1.8.8 w takim razie, przy okazji zapytam czy mozesz mi podać wersje swojego skripta żebym się nie bawił bo się na tym nie znam? A no i temat do zamkniecia, dziękuje. Edytowane 18 lipca 2019 przez Sobkyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 761 Opublikowano 18 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sobkyy 0
czesc, dlaczego "On right click with nether star:" wywala mi błąd, can't understand this event jeśli używałem tego tylko na innym itemie. Jestem slepy czy cos?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi