nwse 131 Opublikowano 18 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 Siema, mam problem z tym skryptem. Nie ma żadnych błędów ale nie teleportuje mnie w dane miejsce, dodam, iż mam ustawione lokacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 18 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 teleport player to location of {_mapStandard1.loc.%{_sizePractice}%} poprawnie: teleport player to {_mapStandard1.loc.%{_sizePractice}%} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 18 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 5 minut temu, Zax3_ napisał: teleport player to location of {_mapStandard1.loc.%{_sizePractice}%} poprawnie: teleport player to {_mapStandard1.loc.%{_sizePractice}%} nadal nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neQYT 63 Opublikowano 19 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2019 (edytowane) 22 godziny temu, SernickLOL napisał: nadal nic błędy? Masz dodatki? Masz dodatki: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! , Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! , Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 19 lipca 2019 przez neQYT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 19 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2019 Teraz, neQYT napisał: błędy? czytaj post? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Briks 307 Opublikowano 19 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2019 To może być trochę głupie, ale usuń ze zmiennej znak _. Dokładniej z jej początku i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neQYT 63 Opublikowano 19 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2019 2 minuty temu, SernickLOL napisał: czytaj post? Masz dodatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 19 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2019 Teraz, neQYT napisał: Masz dodatki? gdybym nie miał to były by błędy lol, tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 neQYT 63 Opublikowano 19 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2019 Teraz, SernickLOL napisał: gdybym nie miał to były by błędy lol, tak mam nie były by, nie zawsze są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nwse 131 Opublikowano 19 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2019 26 minut temu, BrixNW napisał: To może być trochę głupie, ale usuń ze zmiennej znak _. Dokładniej z jej początku i sprawdź. nadal nic :c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MsMaciek 2 Opublikowano 19 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2019 (edytowane) Co do skryptu: Czemu wszystko zostawiasz na zmiennych lokalnych? Usuwają się one po skończeniu komendy, więc po ustawieniu lokalizacji, ona się usuwa ;___; Usuń znak _ ze wszystkich nazw zmiennych, oprócz _sizePractice, bo ona chyba ma być lokalna Co do kodu: Jeżeli masz ustawione w config.sk effects command in-game (czy jakoś tak) to wpisz to na chacie; !set {test} to player's location Przesuń się o kilka kroków i !teleport player to {test} I sprawdź czy działa Edytowane 19 lipca 2019 przez MsMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Eloski 1 Opublikowano 19 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2019 W ogóle nie teleportuje, czy teleportuje, ale w złe miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 HeezQ 231 Opublikowano 20 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 lipca 2019 10 godzin temu, Eloski napisał: W ogóle nie teleportuje, czy teleportuje, ale w złe miejsce? Czytaj uważnie... "ale nie teleportuje mnie w dane miejsce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
nwse 131
Siema, mam problem z tym skryptem. Nie ma żadnych błędów ale nie teleportuje mnie w dane miejsce, dodam, iż mam ustawione lokacje
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi