Dzień dobry, czy mógłby mi ktoś napisać skrypt na zarządzanie czatem, aby były komendy /chat on, /chat off, /chat cc oraz /cc i prosilbym o to, zeby w configu byla opcja, zeby ktos, kto bedzie mial permisje np. mc.czat bedzie mogl pisac podczas wylaczonego czatu.
Jeżeli ktoś ma chęci mógłby mi ktoś do tego skryptu dopisać slowmode, pozdrawiam serdecznie. *(niech rowniez nie liczy sie dla administratorow)*
probowalem juz taki skrypt pisac 100 razy nie wychodzi mi z permisja zeby admin mogl pisac ;v
Pytanie
Kajoszo 1
Dzień dobry, czy mógłby mi ktoś napisać skrypt na zarządzanie czatem, aby były komendy /chat on, /chat off, /chat cc oraz /cc i prosilbym o to, zeby w configu byla opcja, zeby ktos, kto bedzie mial permisje np. mc.czat bedzie mogl pisac podczas wylaczonego czatu.
Edytowane przez KajoszoJeżeli ktoś ma chęci mógłby mi ktoś do tego skryptu dopisać slowmode, pozdrawiam serdecznie. *(niech rowniez nie liczy sie dla administratorow)*
probowalem juz taki skrypt pisac 100 razy nie wychodzi mi z permisja zeby admin mogl pisac ;v
https://skript.pl/temat/33819-skrypt-na-czat/Udostępnij na innych stronach
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi