Messie991 5 Opublikowano 4 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2019 (edytowane) Witam po raz kolejny! Mam problem w sprawdzeniu jak NPC się nazywa.. Chodzi mi o to że mam taki kod: @EventHandler public void onPlayerInteractEntityEvent(PlayerInteractEntityEvent event) { Entity entity = event.getRightClicked(); if ((entity instanceof NPC)) { // } } I teraz za każdym razem gdy klikne prawym prawym przyciskiem myszy na jakiegokolwiek NPC wykonuje mi sie dalej kod.. Jak zrobic zzeby sprawdzało czy NPC ma nazwe "&cElo bemc" ? Edytowane 4 lipca 2019 przez Messie991 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 4 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 lipca 2019 Entity#getCustomName lub jakos po npc mozesz pobrac, nw jakiej biblioteki uzywasz. u mnie wgl kiedys jak sie bawilem npc to takiego eventu nie wykrywalo i musialem jakos inaczej to robic, byl od tego specjalny event, ale skoro mowisz ze ci dziala to powinno byc git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 7 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Messie991 5
Witam po raz kolejny! Mam problem w sprawdzeniu jak NPC się nazywa.. Chodzi mi o to że mam taki kod:
I teraz za każdym razem gdy klikne prawym prawym przyciskiem myszy na jakiegokolwiek NPC wykonuje mi sie dalej kod.. Jak zrobic zzeby sprawdzało czy NPC ma nazwe "&cElo bemc" ?
Edytowane przez Messie991Odnośnik do komentarza
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi