Skocz do zawartości
  • 0

Plugin na gildie NA SERWER PVP!

doroslak
 Udostępnij

Pytanie

Witam, ma ktos moze jakis plugin na gildie pod serwer pvp? chodzi mi o to ze mozna zalozyc  w kazdym miejscu nie potrzeba itemow na zalozenie + nie robi zadnej bazy (tak wiem mozna zablokowac w skrypcie ze nei bedzie dzialac /baza wiec nie jest to jakies mega wazne) ale chcialbym zeby bylo cos takiego ze kazdy moze sobie zalozyc gildie w byle jakim miejscu + bedzie tab, pozdrawiam serdecznie:D

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
19 godzin temu, doroslak napisał:

Witam, ma ktos moze jakis plugin na gildie pod serwer pvp? chodzi mi o to ze mozna zalozyc  w kazdym miejscu nie potrzeba itemow na zalozenie + nie robi zadnej bazy (tak wiem mozna zablokowac w skrypcie ze nei bedzie dzialac /baza wiec nie jest to jakies mega wazne) ale chcialbym zeby bylo cos takiego ze kazdy moze sobie zalozyc gildie w byle jakim miejscu + bedzie tab, pozdrawiam serdecznie:D

tak jak kolega u góry pisał FunnyGuilds ma te opcje:

tu masz takie 2 opcję

# Na jakim poziomie ma byc wyznaczone centrum gildii
# - Wpisz 0, jezeli ma byc ustalone przez gracza
create-center-y: 60 ///////////// jeżeli na jakiej wyskosci chce gildie to wpisujesz 0
# Czy ma tworzyc pusta przestrzen dookola centrum gildii
create-center-sphere: true ////// a tu chodzi o to czy ma jajko obudować z Obsydianu

items: 
- 0 dirt
# Przedmioty wymagane do zalozenia gildii dla osoby z uprawnieniem funnyguilds.vip
items-vip: 
- 0 dirt //////// nie obiecuje że bedzie działać jak bedzie 0 dirt lecz no jak nie bd to 1 dirt

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...