3meraldK 100 Opublikowano 30 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 Jak w tytule. Chciałbym zablokować jedynie tę komendę: /n spawn Reszta komend ma działać normalnie. Podczas mojej próby cała komenda /n i jej wszystkie argumenty podchodziły pod skrypt a chciałem zablokować tylko /n spawn POMOCY! Byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 Tabun 7 Opublikowano 30 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 16 minut temu, 3meraldK napisał: Jak w tytule. Chciałbym zablokować jedynie tę komendę: /n spawn Reszta komend ma działać normalnie. Podczas mojej próby cała komenda /n i jej wszystkie argumenty podchodziły pod skrypt a chciałem zablokować tylko /n spawn POMOCY! Byłbym wdzięczny. jeżeli chodziło ci o zablokowanie komendy /n spawn to proszę bardzo, lecz jeśli nie zacytuj ten post i pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1 xAxee 1965 Opublikowano 1 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2019 On command: If command is "n": If "%argument%" contain "spawn": Cancel event Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
3meraldK 100
Jak w tytule. Chciałbym zablokować jedynie tę komendę: /n spawn
Reszta komend ma działać normalnie. Podczas mojej próby cała komenda /n i jej wszystkie argumenty podchodziły pod skrypt a chciałem zablokować tylko /n spawn
POMOCY! Byłbym wdzięczny.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi