Keendi 1 Opublikowano 28 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2019 Witam potrzebuję skrypt na broadcast ale... taki który można wybrać do title, action bara albo zwyklego czatu czy tego boss bara Schemat: /bc <typ> <tekst> Chcę żebym mógł kolorować tekst. Podajcie potrzebne pluginy żeby to działało na wersji 1.12.2. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tabun 7 Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 9 godzin temu, Keendi napisał: Witam potrzebuję skrypt na broadcast ale... taki który można wybrać do title, action bara albo zwyklego czatu czy tego boss bara Schemat: /bc <typ> <tekst> Chcę żebym mógł kolorować tekst. Podajcie potrzebne pluginy żeby to działało na wersji 1.12.2. Dzięki nie wiem czy sie da bo jak próbowąłem nie działał mi bossbar dlatego dałem tylko chat i Tytuł (środek ekranu) z tym bossbarem mi nie działało więc no masz tylko tu te 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 (edytowane) command /bc [<text>] [<text>]: permission: chat permission message: &7Nie masz dostepu do tej komendy! trigger: if arg 1 is "chat" or "title" or "actionbar" or "ac": if arg 2 is set: if arg 1 is "help": send "&8------- { &6BroadCast &8} -------" send "&8/bc &achat &7- Wysylanie wiadomosci na chacie" send "&8/bc &atitle &7- Wysylanie wiadomosci na title" send "&8/bc &aactionbar &7- Wysylanie wiadomosci na actionbarze" if arg 1 is "chat": send "&4 [UWAGA] &8%arg 2%" to all players send "&7[&achat&7] Wyslales wiadomosc do kazdego gracza!" if arg 1 is "title": send all players title "&4[UWAGA]" with subtitle "&8%arg 2%" for 3 seconds send "&7[&atitle&7] Wyslales wiadomosc do kazdego gracza!" if arg 1 is "ac" or "actionbar": set action bar of all players to "&4[UWAGA] &8%arg 2%" send "&7[&aactionbar&7] Wyslales wiadomosc do kazdego gracza!" else: send "&7Podaj wiadomosc!" else: execute player command "bc help" skRayFall pewnie też skQuery Edytowane 29 czerwca 2019 przez xAxee Keendi, Tabun i kuba44a1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Keendi 1 Opublikowano 29 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 12 godzin temu, xAxee napisał: command /bc [<text>] [<text>]: permission: chat permission message: &7Nie masz dostepu do tej komendy! trigger: if arg 1 is "chat" or "title" or "actionbar" or "ac": if arg 2 is set: if arg 1 is "help": send "&8------- { &6BroadCast &8} -------" send "&8/bc &achat &7- Wysylanie wiadomosci na chacie" send "&8/bc &atitle &7- Wysylanie wiadomosci na title" send "&8/bc &aactionbar &7- Wysylanie wiadomosci na actionbarze" if arg 1 is "chat": send "&4 [UWAGA] &8%arg 2%" to all players send "&7[&achat&7] Wyslales wiadomosc do kazdego gracza!" if arg 1 is "title": send all players title "&4[UWAGA]" with subtitle "&8%arg 2%" for 3 seconds send "&7[&atitle&7] Wyslales wiadomosc do kazdego gracza!" if arg 1 is "ac" or "actionbar": set action bar of all players to "&4[UWAGA] &8%arg 2%" send "&7[&aactionbar&7] Wyslales wiadomosc do kazdego gracza!" else: send "&7Podaj wiadomosc!" else: execute player command "bc help" skRayFall pewnie też skQuery Super, rewelacja! Tak jak chciałem ALE... kolorki nie działają i nie mogę ustawić własnych kolorowanych wiadomości w broadcastach jakaś rada na to? Jakiś plugin może potrzebny do 1.12.2 skript Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 29 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 22 minuty temu, Keendi napisał: Super, rewelacja! Tak jak chciałem ALE... kolorki nie działają i nie mogę ustawić własnych kolorowanych wiadomości w broadcastach jakaś rada na to? Jakiś plugin może potrzebny do 1.12.2 skript To zamień wszędzie w wiadomości arg 2 na colored arg 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Keendi 1 Opublikowano 29 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 czerwca 2019 4 minuty temu, xAxee napisał: To zamień wszędzie w wiadomości arg 2 na colored arg 2 Właśnie tak zrobiłem i nie działa Potrzebny jakiś konkretny plugin do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 30 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 12 godzin temu, Keendi napisał: Właśnie tak zrobiłem i nie działa Potrzebny jakiś konkretny plugin do tego? Jeżeli są błędy i nie pobrałes tych co napisałem to je pobierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Keendi 1 Opublikowano 30 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 20 godzin temu, xAxee napisał: To zamień wszędzie w wiadomości arg 2 na colored arg 2 Skript nie wyrzuca żadnych błędów, konsola też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 30 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 Teraz, Keendi napisał: Skript nie wyrzuca żadnych błędów, konsola też. no a co nie działa? jeżeli kolory to nie zamieniłeś Misio12320 i Keendi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Keendi 1 Opublikowano 1 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2019 22 godziny temu, xAxee napisał: no a co nie działa? jeżeli kolory to nie zamieniłeś Już działa, zmieniłem wersję skript. Dziękuję za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 1 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Keendi 1
Witam potrzebuję skrypt na broadcast ale... taki który można wybrać do title, action bara albo zwyklego czatu czy tego boss bara
Schemat: /bc <typ> <tekst>
Chcę żebym mógł kolorować tekst. Podajcie potrzebne pluginy żeby to działało na wersji 1.12.2. Dzięki
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi