Plonasss 0 Opublikowano 28 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2019 (edytowane) NOWO POWSTAŁY SERWER MEDIUM-HC JEST TO NOWO POWSTAŁY SERWER ! BRAK LAGOW! NA SERWERZE BĘDĄ LICZNE EVENTY I RÓŻNE ATRAKCJE! AKTYWNA ADMINISTRACJA! NA SERWERZE BĘDZIE SIĘ ODBYWAĆ REKRUTACJE NA HELPEROW,MODOW! SERWER TEN JEST TRYBU EASY-MEDIUM/HC ! SERWER JEST ZROBIONY POD WAS GRCZY! ZMIANY NA SERWERZE ZALEŻĄ OD WAS! PROPOZYCJE ZROBIENIA REKLAMY NA YT SERWERA DO DOGADANIA Z WŁAŚCICIELEM NA SERWERZE ! IP SERWERA: GUMC.PL IP SERWERA: GUMC.PL Edytowane 28 czerwca 2019 przez Plonasss DODANIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 28 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RodgerDodg3r 110 Opublikowano 28 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2019 O boże, nie dawaj mi siły bo zaraz coś rozwale... Mogłeś się postarać, sloany BEZ LAGÓW, AKTYWNA ADAMINISTACJA, EVENTY, OD GRACZY DLA GRACZY to widziałem 100 razy. I ludzie dalaczego robicie serwery easyhc,mediumhc,hardhc ect. takowe serwery są już prz***ane w każy otwór i na każdy sposób. Nie ma screenów, żadnych unikalnych mechanik(Jeżeli można jeszcze coś dodać do tematu) ja napewno nie odwiędze serewera. Ocena: 0/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerpson 532 Opublikowano 28 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2019 Godzinę temu, MrJuliusz napisał: O boże, nie dawaj mi siły bo zaraz coś rozwale... Mogłeś się postarać, sloany BEZ LAGÓW, AKTYWNA ADAMINISTACJA, EVENTY, OD GRACZY DLA GRACZY to widziałem 100 razy. I ludzie dalaczego robicie serwery easyhc,mediumhc,hardhc ect. takowe serwery są już prz***ane w każy otwór i na każdy sposób. Nie ma screenów, żadnych unikalnych mechanik(Jeżeli można jeszcze coś dodać do tematu) ja napewno nie odwiędze serewera. Ocena: 0/10 prze***** serwery, a gra na nich najwięcej osób XDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 16 października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 października 2019 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi