xJedynskir 1 Opublikowano 24 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2019 Witam mam taki skrypt: command /spawn: trigger: send "&7Za &a5 sekund &7zostaniesz przeteleportowany na Spawn!" wait 1 second send "&aTeleportacja nastapi za: &75" wait 1 second send "&aTeleportacja nastapi za: &74" wait 1 second send "&aTeleportacja nastapi za: &73" wait 1 second send "&aTeleportacja nastapi za: &72" wait 1 second send "&aTeleportacja nastapi za: &71" wait 1 second teleport player to {spawn} send "&aTeleportacja przebiegla pomyslnie!" Czy moglby ktos dodac do niego ze jak gracz sie ruszy w ciagu 5 sekund od wpisania /spawn to wtedy anuluje teleportacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 24 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2019 command /spawn [<text>]: trigger: send "&7Za &a5 sekund &7zostaniesz przeteleportowany na Spawn!" set {_loc} to location of player loop 5 times: if distance between {_loc} and location of player < 0.125: send "&aTeleportacja nastapi za: &7%6-loop-number%" wait 1 second else: send "&cTeleportacja anulowana! Ruszyles sie!" teleport player to {spawn} send "&aTeleportacja przebiegla pomyslnie!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xJedynskir 1 Opublikowano 24 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2019 Prosze dopisalbys mi tez te teleportacja za 5, 4, 3, 2, 1? Bo sie w tym gubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 24 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2019 39 minut temu, xJedynskir napisał: Prosze dopisalbys mi tez te teleportacja za 5, 4, 3, 2, 1? Bo sie w tym gubie a nie ma? jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xJedynskir 1 Opublikowano 24 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2019 Dziekuje temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 759 Opublikowano 24 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2019 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xJedynskir 1
Witam mam taki skrypt:
command /spawn:
trigger:
send "&7Za &a5 sekund &7zostaniesz przeteleportowany na Spawn!"
wait 1 second
send "&aTeleportacja nastapi za: &75"
wait 1 second
send "&aTeleportacja nastapi za: &74"
wait 1 second
send "&aTeleportacja nastapi za: &73"
wait 1 second
send "&aTeleportacja nastapi za: &72"
wait 1 second
send "&aTeleportacja nastapi za: &71"
wait 1 second
teleport player to {spawn}
send "&aTeleportacja przebiegla pomyslnie!"
Czy moglby ktos dodac do niego ze jak gracz sie ruszy w ciagu 5 sekund od wpisania /spawn to wtedy anuluje teleportacje?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi