Jamnior 2 Opublikowano 17 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 Witam mam problem z pluginem FunnyGuilds , taki że tworzę gildie i powstaje ender crystal . Po stworzeniu teleportuje się na spawn , a następnie komendą /baza do gildi i tam patrze nie ma ender crystalu. Dlaczego nie ma ender crystalu ? Proszę o szybką odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 17 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2019 (edytowane) Godzinę temu, Jamnior napisał: Witam mam problem z pluginem FunnyGuilds , taki że tworzę gildie i powstaje ender crystal . Po stworzeniu teleportuje się na spawn , a następnie komendą /baza do gildi i tam patrze nie ma ender crystalu. Dlaczego nie ma ender crystalu ? Proszę o szybką odpowiedz czasem to sie buguje ale po wyjściu i wejściu na serwer powinien sie pojawić Edytowane 17 czerwca 2019 przez xAxee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Vylence Opublikowano 10 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2019 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jamnior 2
Witam mam problem z pluginem FunnyGuilds , taki że tworzę gildie i powstaje ender crystal .
Po stworzeniu teleportuje się na spawn , a następnie komendą /baza do gildi i tam patrze nie ma ender crystalu.
Dlaczego nie ma ender crystalu ?
Proszę o szybką odpowiedz
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi