Skocz do zawartości
  • 0

Skrzynki

Chaddunio
 Udostępnij

Pytanie

Znalazlem taki skrypcik i ogolnie jak go tam zmienialem itp bylo ok ale jesli bede chciec zrobic skrzynke zwykla to jak nacisne na totalnie zwykla skrzynke to tez otowrzy mi sie ta skrzynka ktos wie o co chodzi ? daje +REP

Spoiler

options:
        pierog: dragon egg
        nazwa: "&bPierozek"
        sk: Pierog
        version: 1.9

command /pandora [<text>] [<player>]:
    trigger:
        if arg 1 is not set:
            send "&cPoprawne uzycie: /&6pandora &c<&6all&c/&6give&c>"
        if arg 1 is "all":
            give 1 dragon egg of knockback 1 named "&bPierozek" with lore "&6Moga wyleciec negatywne i pozytywne rzeczy !||&6Postaw mnie !||&5Postaw mnie !||&2Postaw mnie !" to all players
            send "Dales pierozka wszystkim graczom"
        if arg 1 is "give":
            give 1 dragon egg of knockback 1 named "&bPierozek" with lore "&6Moga wyleciec negatywne i pozytywne rzeczy !||&6Postaw mnie !||&5Postaw mnie !||&2Postaw mnie !" to player-arg
            send "Dales pierozka graczowi %player%"

on place of {@pierog}:
    wait 1 tick
    set block to air
    loop 2 times:
        create a fake explosion
    set {los} to a random integer between 1 and 13
    {los} is 1:
        drop 1 diamond leggings of protection 4, unbreaking 3
        broadcast "&c&l&m--- &3&l%player% &b&lotworzyl Pierozka i wylosowal:&6&l Spodnie 4/3 &c&l&m--- "
    {los} is 2:
        drop 5 bookshelf
        broadcast "&c&l&m--- &3&l%player% &b&lotworzyl Pierozka i wylosowal:&6&l 5 Biblioteczek &c&l&m---"
    {los} is 3:
        spawn 1 zombie at the player
        equip the last spawned entity with all diamond armour of protection 4
        set the last spawned entity's max health to 100
        set name of spawned entity to "&dPedalek"
        broadcast "&c&l&m--- &3&l%player% &b&lotworzyl Pierozka i wylosowal:&6&l Pedalka &c&l&m---"
    {los} is 4:
        drop 8 golden apple
        broadcast "&c&l&m--- &3&l%player% &b&lotworzyl Pierozka i wylosowal:&6&l 8 Reflili&c&l&m---"
    {los} is 5:
        drop 1 enchanted golden apple
        broadcast "&c&l&m--- &3&l%player% &b&lotworzyl Pierozka i wylosowal:&6&l Koxa &c&l&m---"
    {los} is 6:
        drop 3 dragon egg of knockback 1 named "&bPierozek" with lore "&6Moga wyleciec negatywne i pozytywne rzeczy !||&6Postaw mnie !||&5Postaw mnie !||&2Postaw mnie &c&l&m---"
        broadcast "&c&l&m--- &3&l%player% &b&lotworzyl Pierozka i wylosowal:&6&l 3 Kolejne pandory &c&l&m---"
    {los} is 7:
        spawn 1 creeper at the player
        set the last spawned entity's max health to 100
        set name of spawned entity to "&2Ogoreeek"
        broadcast "&c&l&m--- &3&l%player% &b&lotworzyl Pierozka i wylosowal:&6&l Ogorkaa &c&l&m---"
    {los} is 8:
        drop 1 paper named "&6Voucher VIP" with lore "&cKliknij PPM||&cAby uzyskac VIPa!||&cNa okres 1 dnia &c&l&m---"
        broadcast "&c&l&m--- &3&l%player% &b&lotworzyl Pierozka i wylosowal:&6&l Voucher na VIPa &c&l&m---"
    {los} is 9:
        drop 1 diamond sword of sharpness 5, fire aspect 2
        broadcast "&c&l&m--- &3&l%player% &b&lotworzyl Pierozka i wylosowal:&6&l Miecz 5/2 &c&l&m---"
    {los} is 10:
        drop 1 diamond chestplate of protection 4, unbreaking 3    
        broadcast "&c&l&m--- &3&l%player% &b&lotworzyl Pierozka i wylosowal:&6&l Klate 4/3 &c&l&m---"
    {los} is 11:
        drop 1 diamond boots of protection 4, unbreaking 3    
        broadcast "&c&l&m--- &3&l%player% &b&lotworzyl Pierozka i wylosowal:&6&l Buty 4/3 &c&l&m---"
    {los} is 12:
        drop 1 diamond helmet of protection 4, unbreaking 3        
        broadcast "&c&l&m--- &3&l%player% &b&lotworzyl Pierozka i wylosowal:&6&l Helm 4/3 &c&l&m---"
    {los} is 13:
        drop 1 paper named "&2Kolorowy Nick" with lore "&cKliknij PPM||&cAby uzyskac Kolorowy nick!||&cNa okres I Edycji!"
        broadcast "&c&l&m--- &3&l%player% &b&lotworzyl Pierozka i wylosowal:&6&l Kolorowy Nick &c&l&m---"

Edytowane przez knugi
knugi

Wstawiam w spoiler i kod.

Notatka dodana przez knugi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi