Koxiqq 0 Opublikowano 12 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2019 (edytowane) Witam, szukam jakiejś osoby, która umiałaby usunąć niestandardowe okno na standardowe okno minecraft, z góry mówię, że modyfikacja nie należy do mnie. Mam na myśli to okno: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Link do modyfikacji: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Z góry dzięki. Edytowane 13 czerwca 2019 przez Koxiqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 18 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2019 Skrócę twoje czekanie - nikt ci tego nie zrobi, nie dość, że trochę roboty to jeszcze zabawa z src i kompilowaniem. Mi by się tego nie chciało robić za $, a co dopiero za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koxiqq 0 Opublikowano 19 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2019 W dniu 18.06.2019 o 13:47, yooniks napisał: Skrócę twoje czekanie - nikt ci tego nie zrobi, nie dość, że trochę roboty to jeszcze zabawa z src i kompilowaniem. Mi by się tego nie chciało robić za $, a co dopiero za darmo To będę sobie grzebał w kodzie pluginu. :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 19 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2019 (edytowane) 6 godzin temu, xN0MANDx napisał: Usunięto. ~Knugi @edit dzięki za usunięcie tego durnego spamu 3 godziny temu, Koxiqq napisał: To będę sobie grzebał w kodzie pluginu. :V No jedynie w ten sposób, wszystko zrobisz sam a my możemy tutaj pomóc z kodem chetnie jakbyś miał problem. Edytowane 19 czerwca 2019 przez yooniks Koxiqq 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Koxiqq 0
Witam, szukam jakiejś osoby, która umiałaby usunąć niestandardowe okno na standardowe okno minecraft, z góry mówię, że modyfikacja nie należy do mnie.
Mam na myśli to okno: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Link do modyfikacji: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Z góry dzięki.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi