xTuriX 1 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 Witam otóż mam taki problem nie wiem dlaczego. Poprawiam nazwę tematu Notatka dodana przez bvcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xAxee 1 951 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 Podaj blędy, pobierz SkRayFall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xTuriX 1 Opublikowano 9 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 mam skrayfall ale pisze mi że action bar nie jest liczba czy cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _x_Thiz_is_Block 8 Opublikowano 9 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xTuriX 1 Opublikowano 9 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2019 34 minuty temu, _x_Thiz_is_Block napisał: Po co mi to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xTuriX 1
Witam otóż mam taki problem nie wiem dlaczego.
Poprawiam nazwę tematu
Notatka dodana przez bvcz
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi