Skocz do zawartości

Zmiana w wątkach

skript.pl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Użytkownik @Qotrek dodał nowy wniosek:
Zmiana w wątkach

Proponuje dodać funkcje samodzielnego usuwania postu lub wątku stworzonego przez użytkownika. Kilka razy miałem problem że stworzyłem niepotrzebnie wątek. Miałoby to by wyglądać w taki sposób, że przy swoim poście był by najprostszy przycisk "USUŃ".

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Poniżej znajduje się dyskusja wniosku.

1 godzinę temu, Szifter napisał:

Jedynie kto może na ten moment usuwać, czy jak kto woli ukrywać temat to moderacja i administracja. A tak całkiem usunąć to właściciel.

Chodzi o to zebym ja mógł usuwać swoje posty

7 minut temu, Qotrek napisał:

usuwanie własnego postu/wątku, mógłbyś mi wyjaśnić jakie są tam duże możliwości?

Usuwanie swoich starych postów które mają wartość, trollowanie, usuwanie postów, w których zadało się pytanie i uzyskano odpowiedź, tym samym zabierając przyszłym użytkownikom możliwość szybkiego znalezienia odpowiedzi itd. itd.

17 godzin temu, Ixidi napisał:

Usuwanie swoich starych postów które mają wartość, trollowanie, usuwanie postów, w których zadało się pytanie i uzyskano odpowiedź, tym samym zabierając przyszłym użytkownikom możliwość szybkiego znalezienia odpowiedzi itd. itd.

Popieram. Dlatego dodawanie tej opcji dla was, czyli użytkowników nie jest dobrym pomysłem. :) 

• 1 miesiąc temu...
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...