skript.pl 139 Opublikowano 29 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2019 Użytkownik @Qotrek dodał nowy wniosek: Zmiana w wątkach Proponuje dodać funkcje samodzielnego usuwania postu lub wątku stworzonego przez użytkownika. Kilka razy miałem problem że stworzyłem niepotrzebnie wątek. Miałoby to by wyglądać w taki sposób, że przy swoim poście był by najprostszy przycisk "USUŃ". Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Poniżej znajduje się dyskusja wniosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 29 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2019 Jedynie kto może na ten moment usuwać, czy jak kto woli ukrywać temat to moderacja i administracja. A tak całkiem usunąć to właściciel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qotrek 12 Opublikowano 29 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2019 1 godzinę temu, Szifter napisał: Jedynie kto może na ten moment usuwać, czy jak kto woli ukrywać temat to moderacja i administracja. A tak całkiem usunąć to właściciel. Chodzi o to zebym ja mógł usuwać swoje posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 29 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2019 Starczy zgłosić to do moderacji, nie ma potrzeby dodawania takiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 29 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2019 Ta funkcja daje zbyt duże możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qotrek 12 Opublikowano 29 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2019 Teraz, Ixidi napisał: Ta funkcja daje zbyt duże możliwości. usuwanie własnego postu/wątku, mógłbyś mi wyjaśnić jakie są tam duże możliwości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 29 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2019 7 minut temu, Qotrek napisał: usuwanie własnego postu/wątku, mógłbyś mi wyjaśnić jakie są tam duże możliwości? Usuwanie swoich starych postów które mają wartość, trollowanie, usuwanie postów, w których zadało się pytanie i uzyskano odpowiedź, tym samym zabierając przyszłym użytkownikom możliwość szybkiego znalezienia odpowiedzi itd. itd. bvcz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 30 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2019 17 godzin temu, Ixidi napisał: Usuwanie swoich starych postów które mają wartość, trollowanie, usuwanie postów, w których zadało się pytanie i uzyskano odpowiedź, tym samym zabierając przyszłym użytkownikom możliwość szybkiego znalezienia odpowiedzi itd. itd. Popieram. Dlatego dodawanie tej opcji dla was, czyli użytkowników nie jest dobrym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 18 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 Tak jak napisał @Ixidi. Teoretycznie można ograniczyć tę opcję do daty, ale nadal stwarza ona całkiem spore możliwości. Zgłaszanie do moderacji wydaje się lepszym pomysłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skript.pl 139 Opublikowano 18 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lipca 2019 Użytkownik @Libter zmienił status wniosku na: Odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi