Skocz do zawartości
  • 0

Co oznacza ten błąd?

Qotrek
 Udostępnij

Pytanie

Tak jak w tytule :P

[20:29:36 ERROR]: Error occurred while enabling TerXan v1.0 (Is it up to date?)
java.lang.NullPointerException
        at pl.qotrek.terxan.Main.onEnable(Main.java:73) ~[?:?]
        at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:321) ~[server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.enablePlugin(JavaPluginLoader.java:340) [server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.enablePlugin(SimplePluginManager.java:405) [server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.CraftServer.loadPlugin(CraftServer.java:357) [server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.CraftServer.enablePlugins(CraftServer.java:317) [server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.s(MinecraftServer.java:414) [server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.k(MinecraftServer.java:378) [server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.a(MinecraftServer.java:333) [server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.DedicatedServer.init(DedicatedServer.java:263) [server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:525) [server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_191]

Edytowane przez Qotrek

20 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Godzinę temu, HotAngel2K17 napisał:

Klasa Main, linijka 70

Daj tu tą linijkę

getCommand("bukkit:about").setExecutor(new BlockCommand());

2 godziny temu, Szifter napisał:

Widocznie masz plugin na złą wersję.

Pisze go na spigocie 1.8.8 i serwer mam na 1.8.8, więc na pewno nie to, pozatym w linijce 70 mam getCommand 😜

Szifter

Łącze posty

Notatka dodana przez Szifter

• 0
11 minut temu, Qotrek napisał:
		getCommand("bukkit:about").setExecutor(new BlockCommand());

Pisze go na spigocie 1.8.8 i serwer mam na 1.8.8, więc na pewno nie to, pozatym w linijce 70 mam getCommand 😜

pewnie nie dodales komendy do plugin.yml

Edytowane przez Queito

• 0
15 godzin temu, HotAngel2K17 napisał:

Po co rejestrować nową komendę która już istnieje ? Nie lepiej komendy typu: /bukkit zablokować w evencie PlayerCommandPreprocesEvent ? (Nwm czy nazwę eventu dobrze napisałem ) 

może i lepiej, ale chodzi mi o to dlaczego akurat to nie działa?

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...