xAxee 1 951 Opublikowano 27 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2019 Witam, ostatnio robiłem format komputera po nim powaliło mi się coś z minecraftem Chodzi o to, że gra tak jakby nie nadąża wczytywać tekstur. Błąd pojawia się niezależnie od wersji i txt. Błąd pojawia się w randomowym czasie najczęściej, gdy minecraft musi załadować tekstury trwa on do 1 sek Film, o co chodzi: (na serwer prosze nie zwracać uwagi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OneXakaGracu 8 Opublikowano 27 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2019 Spróbuj na nowszym / starszym sterowniku do karty graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 27 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 maja 2019 Zainstaluj wszystkie sterowniki, jak to nie pomoże to coś wymyślimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1 951 Opublikowano 29 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 maja 2019 Zainstalowalem nowe sterowiki i nic nie pomogło @OneXakaGracu @Szifter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1 951 Opublikowano 29 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 maja 2019 Jakoś naprawiłem xd Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 29 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 maja 2019 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi