Addiss9 44 Opublikowano 22 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2019 Czy jest możliwość zmienienia wyświetlanej wiadomości w pluginie zamiast na chacie na title i subtitle? *Mam sam plugin bez src Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 22 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2019 Bez src to raczej ciężko będzie to zrobić. Chyba, że zdekomplikować jeśli się da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 22 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 maja 2019 2 minuty temu, Szifter napisał: Bez src to raczej ciężko będzie to zrobić. Chyba, że zdekomplikować jeśli się da. Umiał byś wykonać to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szifter 134 Opublikowano 22 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2019 Umiałabyś jak już. Ja niestety takich rzeczy nie umiem, ale sam możesz spróbować. Jak nie to został @yooniks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yooniks 347 Opublikowano 22 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2019 2 godziny temu, Szifter napisał: Umiałabyś jak już. Ja niestety takich rzeczy nie umiem, ale sam możesz spróbować. Jak nie to został @yooniks No to już zależy jak ta klasa która chce zedytować wygląda, można by tylko ta jedna klasę zdekompilowac, wrzucić do jakiegoś projektu, do libek dodać ten plugin, wyexportowac i podmienic klase(tak będzie najszybciej) , no ale ja niestety nie mam na to czasu, wiecznie zajęty zawsze można też poprosić autora pluginu:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Addiss9 44 Opublikowano 22 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 maja 2019 12 minut temu, yooniks napisał: No to już zależy jak ta klasa która chce zedytować wygląda, można by tylko ta jedna klasę zdekompilowac, wrzucić do jakiegoś projektu, do libek dodać ten plugin, wyexportowac i podmienic klase(tak będzie najszybciej) , no ale ja niestety nie mam na to czasu, wiecznie zajęty zawsze można też poprosić autora pluginu:d Tylko kiepsko bo ten plg nie jest już wspierany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Addiss9 44
Czy jest możliwość zmienienia wyświetlanej wiadomości w pluginie zamiast na chacie na title i subtitle? *Mam sam plugin bez src
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi