RodgerDodg3r 118 Opublikowano 20 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2019 Dobra! Od jakiś 2 lat próbuje ogarnąć tworzenie bossbarów, nigdy mi się jeszcze nie udało to zrobić. Czy ktoś miły może mi łopatologicznie wytłumaczyć jak to działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 knugi 770 Opublikowano 20 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2019 Ten temat został przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Magiczny_Miki 29 Opublikowano 20 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2019 (edytowane) Spieszę z pomocą On join: set {_bar} to a new bossbar set progress of bossbar {_bar} to 1 set title of bossbar {_bar} to "&aTitle Bossbara" add player to bossbar {_bar} add player to bossbar {_bar} set style of bossbar {_bar} to SEGMENTED 10 set color of bossbar {_bar} to red Segmenty i kolor działają od 1.9. A taki bossbar gryzie się ze SkRayfall i musiałbyś go wyrzucić, a potrzebny do tego Bossbara jest skellet. Liczę na like :). Edytowane 21 maja 2019 przez Magiczny_Miki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
RodgerDodg3r 118
Dobra! Od jakiś 2 lat próbuje ogarnąć tworzenie bossbarów, nigdy mi się jeszcze nie udało to zrobić. Czy ktoś miły może mi łopatologicznie wytłumaczyć jak to działa?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi