Wayneern 48 Opublikowano 19 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 (edytowane) POLISHRAP - Serwer poświęcony rapu! Wielu z was pewnie zapyta się, czym jest POLISHRAP? POLISHRAP jak sama mówi jest serwerem poświęconym gatunkowi muzycznemu, który króluje dzisiaj wśród młodzieży - rapu. Na serwerze zapewniamy: Kanały dostosowane do twoich wymagań (wybór ról o raperach/label'ach, a nawet team'ach.) Miła, przyjazna atmosfera. Kącik NSFW jak i popularna Tyralnia Słuchowiska, które bez problemu powinny wam starczyć Rozwinięty technologicznie Discord. Zapraszamy bardzo serdecznie! Zaproszenie:Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 19 maja 2019 przez Wayneern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 19 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 witam, przyszedłem ocenić umówiliście się? xD na poważnie, to jest rak który niestety jest mile widziany >posiadanie bota StartIT XDDDDDD (hejt w kierunku tego słabego bota, nie w admina który go dodał) ja rapu osobiście nie lubię, ale jako fanowski serwer to w sumie fajny, nie widziałem takiego jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wayneern 48 Opublikowano 19 maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 maja 2019 4 minuty temu, boleknowak napisał: witam, przyszedłem ocenić A no witam. 5 minut temu, boleknowak napisał: umówiliście się? xD Nie znam tego typa akurat, a Discorda tak zrobiłem, bo po prostu mi się podobało. Nie chciałem, aby był to nudny, szary discord, a jedynie ładny i dopracowany. 6 minut temu, boleknowak napisał: >posiadanie bota StartIT XDDDDDD (hejt w kierunku tego słabego bota, nie w admina który go dodał) StarIT moim zdaniem jest akurat dobrym botem, ale skoro to hejt w kierunku bota, to nie powinienem się rozpisywać. Ogólnie to jestem otwarty wciąż na propozycje dot. discorda, no więc można proponować. Ogólnie dziękuję za opinię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 20 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2019 Na życzenie autora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szifter 134 Opublikowano 20 maja 2019 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2019 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi